MERHABA
21.yüzyıl, her alanda olduğu gibi eğitim-öğretim alanında da baş döndürücü gelişmelere sahne oluyor. Gelişen dünyamız; yeni teknolojileri, yeni buluşları ortaya çıkarıyor. Bu durum da yeni bir insan tipini kaçınılmaz kılıyor.
İnsanların farklı zeka ve öğrenme şekilleri olduğundan yola çıkarak yeni öğretim metotları gelişiyor. Çoklu zeka uygulamaları, görerek-yaparak yaşayarak öğrenme, Internet aracılığıyla bilgiye daha çabuk ulaşma, eğitimde bireyi planlama gibi çağın getirdiği yeni anlayışlar okulu yeniden gözden geçirmemizi kaçınılmaz olduğunu gösteriyor.
AB ve dünya ile entegrasyonu hızla ilerleyen ülkemizin yeni yetişen genç nesillerini dünya ile iş yapabilecek bir dil alt yapısına sosyal ve bilimsel bir birikime ve evrensel bir vizyona sahip olması gerekiyor.
Özel Ahmet Ulusoy Liseleri Türkiye'nin Başkenti'nde bu hedeflere ulaşmak için açıldı.Okul binasının teknik alt yapısı, laboratuar ve sınıflarının bilgisayar ve sinevizyonlarla donatılması, kütüphane, konferans ve seminer salonları, yemekhane, spor tesisleri ve pansiyonundan oluşan sosyal tesisleriyle öğrencileri geleceğe hazırlıyor.
“Eğitimde standartlar değişti.” anlayışını yaşamanız için sizleri Ankara'da eğitim üssüne davet ediyor.