Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
peki farkı bulan kişinin hile yapmadığını nerden bilecez hile yapmak isteyen yine yapar iki görseli indirir ikisinide aynı ölçüye ve getirir boş bi klasöre atar ve oklarla ileri geri yapar fark yine kabak gibi ortada dedim ya bunun çözümü yok oyun başlamadan bitti galiba
Aslında "flip horizantal ya da mirror" yapılırsa daha iyi olabilir. Yalnız bu fikrin sahibi ben değilim. Benim aklımdan geçerken öneri olarak geldi. Alıntı diyebiliriz yani Teşekkürler, fikir sahibine buradan.
peki farkı bulan kişinin hile yapmadığını nerden bilecez hile yapmak isteyen yine yapar iki görseli indirir ikisinide aynı ölçüye ve getirir boş bi klasöre atar ve oklarla ileri geri yapar fark yine kabak gibi ortada dedim ya bunun çözümü yok oyun başlamadan bitti galiba
Aslında "flip horizantal ya da mirror" yapılırsa daha iyi olabilir. Yalnız bu fikrin sahibi ben değilim. Benim aklımdan geçerken öneri olarak geldi. Alıntı diyebiliriz yani Teşekkürler, fikir sahibine buradan.
Arkadaşlar bırakın hile yapacak arkadaş yapsın.. bunu önüne geçemeyiz.. TÜRK aklı bulur çaresini.. Biz bulmacaları ertesi güne bırakıp bulamadığımız yerleri bakıp çözen ve adınada beyin jimnastiği diyen bir toplumuz.. BIRAKIN da oyunu oynayalım...
Yine harika bir oyun bulmuşsunuz tebrik ederim, her oyunda bir hile vardır ve bir kuralı vardır. Biz bunun önüne geçmek biraz zor... İki resim arasındaki farkı biraz daha küçük yaparsak ve boyutları farklı olursa sanırım sorun yaşanmaz. Ben oyunu devam ettiriyim izninizle.
eğer doğruysa sadece o minnicik fark var arabanın ön ızgarasında onuda yanyana koyarak bulabildim sıra ile açarak farkı küçültelim derken abartmışsın eğer fark buysa tabii:angel: :rofl:
eğer doğruysa sadece o minnicik fark var arabanın ön ızgarasında onuda yanyana koyarak bulabildim sıra ile açarak farkı küçültelim derken abartmışsın eğer fark buysa tabii:angel: :rofl: