Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fiyat listesi ön ve arka yüz

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
eleştirmek için geç mi kaldım bilmem ama hoşgörünüze sığınarak yazmadan edemeyeceğim...

1- şu grafik tasarım yazı karakteri eğer şablon değilse... daha modern ve estetik bir yazı karakteri kullanmanı tavsiye ederim...

2- grafik tasarım yazısını yağ tarafa doğru 20 derece indirirsen balon işlev kazanmış olur.. yazı kaldırıyormuş efektini verir (eğer mavi gökyüzü ise bu efekt gerekli)

3- fiyat listesi yeri, rengi ve yazı karakteri konusunda biraz daha düşünmeni tavsiye ederim.

4- arka kısım pek okuyamadım ama sanırım adres kısmı yukarıda grafik tasarım sayfaya yada alana ortalanmış adres kısmını da puntosunu düşürür ortalarsan daha bütünsel olacak gibi...

umarım çok olmadım... iyi çalışmalar :)

teşekkürler.

1 . estetik ve modern elit duruyor ben samimi istedim...

2. grafik tasarım balon değil, o sağlam bir şey... hafife alınmasın düşünsel olarak. o balon tarafından taşınıyor sadece...

3. fiyat listesi yazısı ince çünkü arka planda kalsın istedim... renk için de aynı...

4. arka tarafta da ön tarafta da görüntü bütünlüğü olmasını istedim.

Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

akgulrafet

🌱Yeni Üye🌱
fazla söze hacet yok. emeğine sağlık. birde hayal etmek benim işim demenle süper bir slogana imza atman hem beni çok sevindirdi. sizler gibi işine ehil katabilen genç sayısı oldukça az diyebiliyorum üzüntü ile. teşekkürler paylaşmınız için

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kademe kademe amacına ulaşılmış göze hoş gelen bir çalışma olmuş emeğine sağlık efoja...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
kademe kademe amacına ulaşılmış göze hoş gelen bir çalışma olmuş emeğine sağlık efoja...

Çok teşekkür ederim, bu kademeler UMUT EDİYORUM BİR SÜRÜ YOL AYDINLATIR.

fazla söze hacet yok. emeğine sağlık. birde hayal etmek benim işim demenle süper bir slogana imza atman hem beni çok sevindirdi. sizler gibi işine ehil katabilen genç sayısı oldukça az diyebiliyorum üzüntü ile. teşekkürler paylaşmınız için

Sloganlar konusu gerçekten gurur duyduğum bir alandır. Yine de alçak gönüllülüğü elden bırakmadan size de çok teşekkür ediyor; yorumunuzun beni nasıl mutlu ettiğini ifade etmek istiyorum.

different

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kırmızı seçimi daha iyi bence ama grafik tasarım yazısını daha fıkır fıkır bi yazı yapmanı tavsiye ederim

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
mavi renk gerçekten hoş olmamış boğmuş.Başka bir renk deneyebilirsiniz.