Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hahahaha dostum şu saatte güldürdü beni yaw katalog doğrusu ,katalok değil Çalışmana gelince ; yansımada sorun var. Font iyi seçilmemiş gibi.Yeniysen sorun yok , herşey çalışarak.Başarılar diliyorum.Emeğine sağlık.
Bu araç modifiyesi için sanırım ama bunu daha çok belli etmelisin. Çalışmaya yeni başladığım zaman açtığım konulara bakıyorum ve içimden keşke bunları paylaşmasaydım diye geçiriyorum ama bu bana o zamanlar ilham kaynağı olmuş ve tasarımlarımı geliştirmemi sağlamıştı. Belki bu yıl içinde yoruma açtığım konularım için de aynı şeyleri söyleyeceğim ama bu bana birşey kaybettirmez. Bilakis çok kazandırır. Bence daha iyisini yapmayı denemeli ve bu forumdaki her başlığa bakabildiğin, vaktin elverdiği kadar bakmalısın. Kolay gelsin. Çalışmalarında başarılar.
Bu iç dizayn arkadaşlar bu çalışmalar ilk yaptıklarım kursa gidiyorum öğrenmeye ve yapmaya çalışıyorum yorumlarınızda burası su şekilde söle olsa diye yorumlarınız olursa benim için done olmuş olur öğrenme açısından
Kardeş yansımada hep sorun oluyor ayrıca o ön tarftn kayalar tuning yazısını kaldr ve fontunuda değiş.. Biraz daha dikkatli çalışırsan başarılı br çalşma olacağına inanıyorum..
Yorumlarınız için TEŞEKKÜR ederim araba zemin için gölgelendirme yapmam gerekiyo sanırım yazını görene kadar gerçekten hiç dikkatimi çekmemişti yazı karakterin i ne öneririsiniz
abi ayakta durup yerdeki aynaya baktığını düşün, sırtını, enseni, kafanın tepesini görür müsün? yansıma sorunlu derken bunu kastediyor herkes, yansıma da aracın altı görülmesi lazım, tavanı değil..
abi ayakta durup yerdeki aynaya baktığını düşün, sırtını, enseni, kafanın tepesini görür müsün? yansıma sorunlu derken bunu kastediyor herkes, yansıma da aracın altı görülmesi lazım, tavanı değil..
tamam onda hem fikiriz ama nası yaparız onu öğrenmem lazım ben bu yansımayı yeni layer açarak yaptım yani aşağıya doğru çekerek başka yolalrı vardır muhakkak ama nasıl
yansımaları yanlış şekilde kullanıyosun bir yansımanın boyutlarıyla oynuyosun bu cok acık belli oluyo sagdan soldan uzuyo 2 yasımanın biraz opacity değerini düşür çek göze batıyor
tamam onda hem fikiriz ama nası yaparız onu öğrenmem lazım ben bu yansımayı yeni layer açarak yaptım yani aşağıya doğru çekerek başka yolalrı vardır muhakkak ama nasıl
aracın resminin oldugu layerden bi copy al sonra copy olan layeri edit/transform/flip vertical yapınca tam ters dönecektir şimdi copy olanı orjinal resimle hizala sonra opacity değerini düşürdüğünde cok daha güzel olucaktır