Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalok Çalışması

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com

Katalok Arka Kapak
Öğrenmeye Çalışıyorum Yorumlarınızı Ona göre bekliyorum :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Katalog olarak yazarsanız daha doğru olur. Çalışmanız gözükmüyor.

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
Suan da gözüküyor olması lazım ben baktığımda ekranda duruyor dediğiniz gibi katalok çalışması olarak düzelttim

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Suan da gözüküyor olması lazım ben baktığımda ekranda duruyor dediğiniz gibi katalok çalışması olarak düzelttim

hahahaha dostum şu saatte güldürdü beni yaw :D
katalog doğrusu ,katalok değil :)
Çalışmana gelince ; yansımada sorun var.
Font iyi seçilmemiş gibi.Yeniysen sorun yok , herşey çalışarak.Başarılar diliyorum.Emeğine sağlık.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu araç modifiyesi için sanırım ama bunu daha çok belli etmelisin. Çalışmaya yeni başladığım zaman açtığım konulara bakıyorum ve içimden keşke bunları paylaşmasaydım diye geçiriyorum ama bu bana o zamanlar ilham kaynağı olmuş ve tasarımlarımı geliştirmemi sağlamıştı. Belki bu yıl içinde yoruma açtığım konularım için de aynı şeyleri söyleyeceğim ama bu bana birşey kaybettirmez. Bilakis çok kazandırır. Bence daha iyisini yapmayı denemeli ve bu forumdaki her başlığa bakabildiğin, vaktin elverdiği kadar bakmalısın. Kolay gelsin. Çalışmalarında başarılar.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
yansıma çok kötü olmuş sankı kasılmış gibi
subaru yazısı biraz daha belirgin olursa daha güzel olabiliri diye düşünüyorum..
iyi çalışmalar

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
fontu değiştirmen lazım bence

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Alt taraftaki araç yansıması,yazı fontu ve daha birçok şey..

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
Bu iç dizayn arkadaşlar bu çalışmalar ilk yaptıklarım kursa gidiyorum öğrenmeye ve yapmaya çalışıyorum yorumlarınızda burası su şekilde söle olsa diye yorumlarınız olursa benim için done olmuş olur öğrenme açısından

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o altdaki golge nasil olmus oyle ya, yada benmi yanlis goruyorum?

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
yansımanın kötü olmasının dışında araba sanki havada duruyor gibi, bir zemin algısı yok, zeminin hissedilmesini sağla eline sağlık

ofluvahdet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cyber-warrior.org
Kardeş yansımada hep sorun oluyor ayrıca o ön tarftn kayalar tuning yazısını kaldr ve fontunuda değiş.. Biraz daha dikkatli çalışırsan başarılı br çalşma olacağına inanıyorum..

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
Yorumlarınız için TEŞEKKÜR ederim araba zemin için gölgelendirme yapmam gerekiyo sanırım yazını görene kadar gerçekten hiç dikkatimi çekmemişti yazı karakterin i ne öneririsiniz

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
ceza gölge dediğin sanırım kullandığım brush aynı brush 'ı 2 farklı renkte biraz 2 ciyi sağ tarafa çekerek yaptım

Son düzenleme:

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
abi ayakta durup yerdeki aynaya baktığını düşün, sırtını, enseni, kafanın tepesini görür müsün? yansıma sorunlu derken bunu kastediyor herkes, yansıma da aracın altı görülmesi lazım, tavanı değil..

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
Yansıma

abi ayakta durup yerdeki aynaya baktığını düşün, sırtını, enseni, kafanın tepesini görür müsün? yansıma sorunlu derken bunu kastediyor herkes, yansıma da aracın altı görülmesi lazım, tavanı değil..

tamam onda hem fikiriz ama nası yaparız onu öğrenmem lazım ben bu yansımayı yeni layer açarak yaptım yani aşağıya doğru çekerek başka yolalrı vardır muhakkak ama nasıl :D

BuRaQ1907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yansımaları yanlış şekilde kullanıyosun bir yansımanın boyutlarıyla oynuyosun bu cok acık belli oluyo sagdan soldan uzuyo 2 yasımanın biraz opacity değerini düşür çek göze batıyor

BuRaQ1907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam onda hem fikiriz ama nası yaparız onu öğrenmem lazım ben bu yansımayı yeni layer açarak yaptım yani aşağıya doğru çekerek başka yolalrı vardır muhakkak ama nasıl :D

aracın resminin oldugu layerden bi copy al sonra copy olan layeri edit/transform/flip vertical yapınca tam ters dönecektir şimdi copy olanı orjinal resimle hizala sonra opacity değerini düşürdüğünde cok daha güzel olucaktır