Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalok Çalışması

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
Teşekkür ederim o şekilde yaptım sonra geçişler için gradien kullandım ama opacity sanırım fazla kalmış

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazı karakterin hala kötü altındaki kontur iyice bulandırıyo
bide başlıktaki subaru yazısını kendi karakteriyle yazarsan daha iyi olcak kurumsallığa önem vermek gerekir

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
son resmi görmemiştim kusura bakma.
ordada subaru yazısını değiştir bence bide zemini daha iyi görüntüler bulabilirsen daha güzel olur bence

mcebi

🌱Yeni Üye🌱
ikiside dandik olmuş normal dandik olması ayrıca yeni başlamışsın neyse hem yeni başlamayla katalog katalok yazamamayla ne alakası var onuda anlamış değilim .

eagleos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adam ilk işini yapmış ; doğru düzgün yorum yapın..katalok yazmış , nolmuş ! Al bende yazıyorum.KataloK... noldu yani ? anlamadınız mı katalog olduğunu ? boş boş konuşcak adamlara değil grafiker olarak yorum yapcak insanlara ihtiyaç var ; kuru kalabalık etmeyin...fontu ve yansımaları çözersen çok güzel bi çalışma olcağından eminim...herkes haddini bilerek yorum yapsın !

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adam ilk işini yapmış ; doğru düzgün yorum yapın..katalok yazmış , nolmuş ! Al bende yazıyorum.KataloK... noldu yani ? anlamadınız mı katalog olduğunu ? boş boş konuşcak adamlara değil grafiker olarak yorum yapcak insanlara ihtiyaç var ; kuru kalabalık etmeyin...fontu ve yansımaları çözersen çok güzel bi çalışma olcağından eminim...herkes haddini bilerek yorum yapsın !

katiliyorum, oyle ekran arkasinda konusmak kolay.
Adam yeni baslamis, destek olacaginiza kostek oluyorsunuz.
Yorumunu bi haddi hesabi var.

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
ikiside dandik olmuş normal dandik olması ayrıca yeni başlamışsın neyse hem yeni başlamayla katalog katalok yazamamayla ne alakası var onuda anlamış değilim .

Sivri dil olmanın sana yarar getirmeyeceğini sanırım anlamışsındır
ayrıca ustatlar yazsın yorumları onlara bırakalım dandik olmuş demişsin guzel göz zevkine göre normal bana anlatırmısın neyi nası yapmışım yorumunu bekliyorum teşekkür ederim

eagleos

🏅Acemi Tasarımcı🏅

haddinizi bilerek yorum yapın derken senin gibileri kastetmiştim..kimsenin yaptığı işe dandik diyemessin;onda bi emek var saygı göstermek zorundasın..hem sende öğrencisin daha ne biliyorsun ki dandik diyorsun ? beğenmediysen beğenmedim şu şu şu yanlış böyle böyle yaparsan güzel olur demen gerekir...ama görgü kurallarından haberin yok sanırım.Tanımadığın birinin işi hakkında dandik dundik diyemessin.Sende bi iş koyda görelim marifetlerini...havaiye sıkmak kolay..:tongueout:

rozerrin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm, arka kapakta ve ön kapaktaki sloganda kullandığınız yazı karakterleri bence iyi durmamış.
Ayrıca araba resminin yansıması bence hatalı olmuş, biraz daha gerçekçi hale dönüştürmelisiniz bence.

arzuesmeray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yansıma gene sorunlu camda ki yazı hoş deil bence ama sen biliiin genede logonun yanındaki yazılarda efektleri biraz azaltsan daha iyi sanki

grafik.canlı

🌱Yeni Üye🌱
yazı fontlarınız ve yansımanız kötü olmuş ayrıca ara sanki yukarıda kalmış gibi duruyo daha iyisini yapabilirsiniz

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
yorumlarınız için teşekkür ederim inşeallah bundan sonrakilerde daha dikkatli olucam bu ilk yaptığım dı yorumlardan açıkçası korktum bitanede kurumsal yapmıştım ama buraya koymakta kararsız kaldım

morbeyazajans

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim çalışmalarındaki başarını kısıtlamak yada hevesini kırmak için yazmıyorum ama bu işte olmazsa olmazlar vardır birkere persfektif nedir onu öğrenmelisin ve tonaj nedir onu öğrenmelisin renk uyumu berbat font secimi daha önceki arkadaşlarında belirttiği gibi kötü ayrıca fotoyu çok boşlukta bırakmışsın araç yere deymiyorki yansıması olsun bunlara dikkat et...

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
font ve yansımalar üzerinde çalışmalısın

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
fontunu değiştirmen gerek bence. ve yazılarda gerekmediği sürece fazla style'dan uzak dur bence. ellerine sağlık güzel olmuş.

Desing By KAYA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pilatescim.com
yorumlarınız için teşekkür edferim benim için değerlidir o benim ilk yaptığım çalışma dediğiniz gibi kurmsallıkla alakası olmayan neler nasıl diye yapılmış bi çalışma gibi duruyor zamanla öğrenicez inşeallah

MuratDMR

🌱Yeni Üye🌱
yeni olmana rağmen bence gayet başarılı. Ne yazık ki bu tasarımı yapamayanlarda var.

Kendi adıma konuşayım ben bu işe ilk başladığımda herşey zor geliyordu, inatçı bi yapıya sahip olduğumdan ve de sabırsız olduğumdan dolayı, hemen herşeyi öğrenmek istiyordum. Photoshop bilen birine rastlasam sokakda ona şu nasıl olacak bu nasıl yapılabilir gibi sorular sorardım. Ve öyle böyle derken 5 yılı arkada bıraktım. Bence iyisin dostum, inancını kaybetme sadece . . . =)

gifi

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş araç kullanımı

bbiirrkkaann

🌱Yeni Üye🌱
arabanın altındaki yansımayı çozemedim :D yansımada arabanın üst tarafları nasıl gözükebiliyor?