Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kreon Web Dizayn ~~ Logo Tasarımı

HANZALA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 Ben Burdaki Kişilerin Asla Fikrine Uymam Deneme Amaçlıydı Yoksa Yapmıcaktım !

Bu ne kadar küstah bir yaklaşımdır böyle.
Nerde böyle kibri zirveye vurmuş adam var gelip bizim sitemizi buluyor.
Açık söyleyin kardeşim kasıtlı mı yapıyorsunuz bunları?

Yaptığın iş de matah bir şey olsa bari.
Hani muhteşem bir şey yaparsın da eleştiri kaldırmazsın, bir yerde anlarız. Yaptığın da bişeye benzemiyor. Bir de ettiğin lafa bak!

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
yaptığınız çalışmaları ve "grafiker(!)" kimliğinizi bu kadar çok büyük görmeyin derim, iyi olmayan çalışmaları temel olarak kullanıp, üzerine dandik bir grafikerlik inşa edip, üstüne de ben sizi tanımam demek sakat bir iş, allah kolaylık versin.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
1 Ben Burdaki Kişilerin Asla Fikrine Uymam Deneme Amaçlıydı Yoksa Yapmıcaktım !

sana cevap yazan arkadaşlarımın;
seni muhattap almaları bile, senin gibi bir kişilik için fazlası ile lüks,
buda benim şahsi fikrim:wink:
kim seni kandırdı da kristal elma vereceğim dedi? :wink:

Forum Kuralları

15 - Forum üyelerinin yazmış olduğu mesajlarda, forumun işleyişini ve huzurunu bozduğu düşünülen mesaj sahiplerini site yönetimi forumdan uzaklaştırılma hakkına sahiptir.

17 - Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, mesajın tamamı bold, renkli, italik ve tamamı büyük harf ile yazmak, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) yasaktır!

ben ihbarımı yaptım, gerisi yönetime kalmış....

Lorex

🌱Yeni Üye🌱
Hay aksi, keşke ilk mesajda bunu belirtseydiniz de kimse fikrini belirtme zahmetine girişmeseydi! Nasıl yani?:)

Bir kez daha beni şaşırttınız. Upload edilen dosya değişemiyormuş? Bunun izahını ayrıntılı bir şekilde rica edeceğim sizden.:) Zahmet olmazsa tabi.:)

Yani Şu Anda Neden Uğraşayım ablacım ? :)

Lorex

🌱Yeni Üye🌱
Hay aksi, keşke ilk mesajda bunu belirtseydiniz de kimse fikrini belirtme zahmetine girişmeseydi! Nasıl yani?:)

Bir kez daha beni şaşırttınız. Upload edilen dosya değişemiyormuş? Bunun izahını ayrıntılı bir şekilde rica edeceğim sizden.:) Zahmet olmazsa tabi.:)

Neden Uğraşayım ? Neden Yani Elime Ne Geccek? ben Öylesine Koymuştum ve Bu Arada Sitenin Kralı Sizmissiniz Gibi Konusmasanız Gıcık Olurum Böle Tiplere Okey!

Lorex

🌱Yeni Üye🌱
sana cevap yazan arkadaşlarımın;
seni muhattap almaları bile, senin gibi bir kişilik için fazlası ile lüks,
buda benim şahsi fikrim:wink:
kim seni kandırdı da kristal elma vereceğim dedi? :wink:

Forum Kuralları

15 - Forum üyelerinin yazmış olduğu mesajlarda, forumun işleyişini ve huzurunu bozduğu düşünülen mesaj sahiplerini site yönetimi forumdan uzaklaştırılma hakkına sahiptir.

17 - Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, mesajın tamamı bold, renkli, italik ve tamamı büyük harf ile yazmak, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) yasaktır!

ben ihbarımı yaptım, gerisi yönetime kalmış....

Arkadaşım İstersen Fazla Kaşınma Forum Kuralları Filan Demem Anlarsın Sen Artık...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Hakikaten komik böylesini de ilk defa gördüm. Cevap yazmış eksik görmüş düşünmüş düşünmüş düşünmüş aradan 4 ay geçmiş cevabı ancak bulabilmiş demek ki tekrar cevap yazmış. Şimdi seneye "sizin fikirleriniz beni ilgilendirmez" diye bir mesaj daha geir :D ...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Hakikaten komik böylesini de ilk defa gördüm. Cevap yazmış eksik görmüş düşünmüş düşünmüş düşünmüş aradan 4 ay geçmiş cevabı ancak bulabilmiş demek ki tekrar cevap yazmış. Şimdi seneye "sizin fikirleriniz beni ilgilendirmez" diye bir mesaj daha geir :D ...
Sıcaklar ve Ramazan ayı bu arkadaşta bünyeye ters etki yapmış anlaşılan.:D

zeyn0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo Yaptıysanız Yorumlara Açık Olcaksınız..

zeyn0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet Renk Kullanıysaydı İyi Olurdu Ama Arkadaşlar Bu Kadar Sert Konusmaya Gerek Yok Adam İstedigini Yapar Sizi İlgilendirmez