Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kroşa çocuk diş macunu

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok şirin olmuşlar...Emeğine sağlık yeniden...Bunlar satışa çıksın cocuklar için filan demem bende alırım vallahi...Sabah çilekliyle..Öglen Elmalı akşamda diğeriyle fırçalarım ben :D Renk geçişleri çok iyi olmus...Evet bahsettığin gibi renkler pskilolojik durumları etkiliyor...

Çok beğendim,ellerine sağlık canımcım =)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet renk psikolojisi çok etkiliyor kullandığımız ambalaj tasarımından tutun reklamı yapılan bir mekanda kullanılan renkler bile müşteriyi orda tutup tutmama süresini ve devamlılığını etkiliyor :)
Birde dipnot bize hocamız derdi sakın alışverişe aç çıkmayın :D Ama tabi bu bizim meslek için yararlı bir durum,yoksa eve geldiğinizde aldıklarınıza inanamazsınız.Tok çıkınki gözünüzde tok olsun :) (tabi diş macunu bu durum dışında )

hocanız çok haklı... kaç kez gördüm büyük insanlar kasaya gidemeden çikolataları, cipsleri, şekerleri yiyorlardı:)) tadi ile ilgisi yok;l kesinlikle ambalaj önemli:emo1: kendim bile puding aldığım zaman çabuk eve gitmek istiyorum ve o pudingi yemek istiyorum... çocuklar için ne demeli?:)

Büyük alışveriş merkeze gittiğimiz zaman görüyoruz ki insanlar ne alıyor, lazım olmayan şey:) o zaman neden patates çuvalla almıyorlar? ve patatesi büyük alışveriz markezde almıyorlar? ağırlıkla ilgisi yok... ambalaj ilgi var... eğer patater ambalajı canlı renkle bir ambalaj olsaydı biz kesinlikle 1 kg değil 10 kg alırdık:D

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
hocanız çok haklı... kaç kez gördüm büyük insanlar kasaya gidemeden çikolataları, cipsleri, şekerleri yiyorlardı:)) tadi değil kesinlikle ambalar önemli:emo1: kendim bile biliyorum puding aldığım zaman çabuk eve gitmek istiyorum ve o pudingi yemek istiyorum... çocuklar için ne demeli?:)

Büyük alışveriş yaptığımız zaman görüyoruz ki insanlar ne alıyor, lazım olmayan şey:) o zaman neden patates çuvalla almıyorlar? ve patatesi büyük alışveriz markezde almıyorlar? ağırlıkla ilgisi yok... ambalaj ilgi var... eğer patater ambalajı canlı renkle bir ambalaj olsaydı biz kesinlikle 1 kg değil 10 kg alırdık:D

iyikide patates ambalajı renkli değil :D gösterişsiz file çuvallarda o zaman kaç kilo olurduk :smile:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok şirin olmuşlar...Emeğine sağlık yeniden...Bunlar satışa çıksın cocuklar için filan demem bende alırım vallahi...Sabah çilekliyle..Öglen Elmalı akşamda diğeriyle fırçalarım ben :D Renk geçişleri çok iyi olmus...Evet bahsettığin gibi renkler pskilolojik durumları etkiliyor...

Çok beğendim,ellerine sağlık canımcım =)

teşekkür ederim:) iyi o zaman bir sponsor bulup diş macunu üreticağız artik:p

iyikide patates ambalajı renkli değil :D gösterişsiz file çuvallarda o zaman kaç kilo olurduk :smile:

eheheh:D kesinlikle oyle:) bir de mayonez ketçap yanında... amman allahım düşenemiyorum patates gibi dolanırdık o zaman :p

luuis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu yaptığın çalışmaları şekerli ürünler üreten patron yada reklam ajansı görse artık suan nerde çalışıyosan oraya el sallıyabilirsin haaa bırakmadılarmı bonservisnle transfer ederler o zaman :))

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu yaptığın çalışmaları şekerli ürünler üreten patron yada reklam ajansı görse artık suan nerde çalışıyosan oraya el sallıyabilirsin haaa bırakmadılarmı bonservisnle transfer ederler o zaman :))

gülemserek günü başladım:)) şekerli ürünler patronlar/ajansalar:D hala da gülüyorum... düşünceniz için teşekkür ederim... ama biliyormusunuz şu anda Turkiye içersinde bile % kaç grafiker çalışıyor?:) sayi çok büyük... bir birimize rakip olmalıyız... şu anda söylediğiniz gibi sizi görmeli siz harika iş çıkartıcaksınız gibi bir şey söyledınız... bir grafikere görmek için o grafiker ortaya çıkmalı, kendi reklam yapmalı, kendi fikirleri sahip olmalı, creativ düşünmeli, olmayan şey yapmalı.. grafiker olmak o kadar kolay değil, sadece program üzerine bilgiler yetmiyor... çok iyi grafiker olabilirsin ama çalışmalısın, çalışmalısın, sürekli çalışmalısın o zaman hakkını alırsın... sadece istemek lazım...

luuis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güne gülümseyerek başladına sevindim:) Yenimi kalktın yoksa bi grafiker bu saate kalmamalı ama:)

Yediğimiz ,içtİğiimiz ürünlerin ambalajlarına bakıyoruz tabı önce reklamlarda görüyoz görsel olarak hoşumaza gittiyse tadı ne olursa olsun bir deneyelim diyoruz doğru.. Bahsettiğin gibi ilgi çekmek için tasarım özgün olmalı sende tamamen kendi düşüncelerini yansıttığın, özgün çalışmaların olduğunu düşündüğüm için ve günümüzde ki kapak tasarımcılarına baktımız zaman neden olmasın diyorum?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Güne gülümseyerek başladına sevindim:) Yenimi kalktın yoksa bi grafiker bu saate kalmamalı ama:)

Yediğimiz ,içtİğiimiz ürünlerin ambalajlarına bakıyoruz tabı önce reklamlarda görüyoz görsel olarak hoşumaza gittiyse tadı ne olursa olsun bir deneyelim diyoruz doğru.. Bahsettiğin gibi ilgi çekmek için tasarım özgün olmalı sende tamamen kendi düşüncelerini yansıttığın, özgün çalışmaların olduğunu düşündüğüm için ve günümüzde ki kapak tasarımcılarına baktımız zaman neden olmasın diyorum?

ambalaj nasıl olmalı kimseye öğretmek ya da ders vermek amacım değil... herkesin bu konuda kendi düşünce kendi fikirleri var, ben sadece işimi yapıyorum... kendi tassarımları beğenmek başka, ukala gözü ile kendi tasarımlara bakmak başka... beni sorarsanız kendi yaptığın ambalaj, çizim, tasarım hoşlanıyormusun? evet ve hayır diyebilirim... çünkü her grafiker daha iyisini yapabilir....

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
isim birazdaha ilği çekici olsaydı hani fena olmazdı

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
üstadım bencede harika olmuş ama ben sonuçla değilde aşamalarıyla ilgilenmek istiyorum.birincisi hangi programda yaptınız? 2. eklenti kullandınızmı? 3. yardım rica ediyorum.