ben basit buldum.... bu kadar yorumun üzerine yazayim mi diyede çok düşündüm...yazdım:sweating:
Nüket HOTALI ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 35 Yaş 51 Web sitesi www.hotali.com.tr 5 Eyl 2008 #21 ben basit buldum.... bu kadar yorumun üzerine yazayim mi diyede çok düşündüm...yazdım:sweating:
AlpaslanCelik ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 141 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.blogalp.com 6 Eyl 2008 #22 yorumun için teşekkürler HOTALI
G-ART ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 108 Tepkime puanı 0 6 Eyl 2008 #23 Söylenicek kelime yok Üstad logo konuşuyor tebrikler.
AlpaslanCelik ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 141 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.blogalp.com 11 Eyl 2008 #24 Teşekkürler G-ART
AlpaslanCelik ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 141 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.blogalp.com 17 Eyl 2008 #25 Garip ama istek üzerine bir çizim bayanların istekleri bazen çok enteresan oluyor tasarım konusunda. bakalım: henüz entegre düşüncesi tamamlanmamış basit efektli bir şemal.
Garip ama istek üzerine bir çizim bayanların istekleri bazen çok enteresan oluyor tasarım konusunda. bakalım: henüz entegre düşüncesi tamamlanmamış basit efektli bir şemal.
studyocagdas 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 17 Eyl 2008 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Web sitesi WwW.DemonStyle.Ch 17 Eyl 2008 #26 BaşarıLı Olmuş TebriKLeR..!
Yunus PARLAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 May 2008 Mesajlar 2,448 Tepkime puanı 58 Web sitesi www.evdetasarim.net 18 Eyl 2008 #27 Çok renkli ve ıı ne derler heh cici bir çalışma bence Başarılarınızın devamını dilerim...
E elmagnifico 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 19 Eyl 2008 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.akinbacioglu.com 19 Eyl 2008 #28 yazı kendisini voli diye okutmaya müsait, biri onu durdursun. onun dışında ağızda eriyen bir tasarım olmuş.
yazı kendisini voli diye okutmaya müsait, biri onu durdursun. onun dışında ağızda eriyen bir tasarım olmuş.
korkaks ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Şub 2008 Mesajlar 236 Tepkime puanı 1 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 19 Eyl 2008 #29 AlpaslanCelik' Alıntı: teşekkürler arkadaşlar o sizin şekerliğiniz hehe Genişletmek için tıkla ... ben imzaya deli oldum super yaa hala guluyorum
AlpaslanCelik' Alıntı: teşekkürler arkadaşlar o sizin şekerliğiniz hehe Genişletmek için tıkla ... ben imzaya deli oldum super yaa hala guluyorum
AlpaslanCelik ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 141 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.blogalp.com 20 Eyl 2008 #30 elmagnifico' Alıntı: yazı kendisini voli diye okutmaya müsait, biri onu durdursun. onun dışında ağızda eriyen bir tasarım olmuş. Genişletmek için tıkla ... seninkide farklı bir bakış açısı teşekkürler yorum için.... korkaks' Alıntı: ben imzaya deli oldum super yaa hala guluyorum Genişletmek için tıkla ... imzama gelince o tescilli söyliyim haberiniz ola
elmagnifico' Alıntı: yazı kendisini voli diye okutmaya müsait, biri onu durdursun. onun dışında ağızda eriyen bir tasarım olmuş. Genişletmek için tıkla ... seninkide farklı bir bakış açısı teşekkürler yorum için.... korkaks' Alıntı: ben imzaya deli oldum super yaa hala guluyorum Genişletmek için tıkla ... imzama gelince o tescilli söyliyim haberiniz ola
merşed muğlak 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 May 2008 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 21 Eyl 2008 #31 renklı renklı olanıda olsaymıs onuda gormek ısterdık gökkuşağı gibi degradeli olanıda çocukların ilgisini çekebilirdi diye düşünüyorum
renklı renklı olanıda olsaymıs onuda gormek ısterdık gökkuşağı gibi degradeli olanıda çocukların ilgisini çekebilirdi diye düşünüyorum
mermaid ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.dinodream.com 21 Eyl 2008 #32 çok hoş olmuş, üzerindeki yazıda çok iyi ellerine sağlık
AlpaslanCelik ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 141 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.blogalp.com 21 Eyl 2008 #33 merşed muğlak' Alıntı: renklı renklı olanıda olsaymıs onuda gormek ısterdık gökkuşağı gibi degradeli olanıda çocukların ilgisini çekebilirdi diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... var rengarenk olanıda var kakaolusuda onlarıda zaman bulunca eklerim mermaid' Alıntı: çok hoş olmuş, üzerindeki yazıda çok iyi ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... yorumunuz içinn teşekkürler
merşed muğlak' Alıntı: renklı renklı olanıda olsaymıs onuda gormek ısterdık gökkuşağı gibi degradeli olanıda çocukların ilgisini çekebilirdi diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... var rengarenk olanıda var kakaolusuda onlarıda zaman bulunca eklerim mermaid' Alıntı: çok hoş olmuş, üzerindeki yazıda çok iyi ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... yorumunuz içinn teşekkürler
filizdmr 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 2,679 Tepkime puanı 135 Web sitesi filizcinardemirtas.blogspot.com 21 Eyl 2008 #34 güzel olmuş ellerine sağlık
G graphic_Art 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Tem 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 21 Eyl 2008 #35 fena bir çözümleme değil e hoşş...........ADM
AlpaslanCelik ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 141 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.blogalp.com 21 Eyl 2008 #36 graphic_Art' Alıntı: fena bir çözümleme değil e hoşş...........ADM Genişletmek için tıkla ... filizdmr' Alıntı: güzel olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... yorumlar için teşekkürler...
graphic_Art' Alıntı: fena bir çözümleme değil e hoşş...........ADM Genişletmek için tıkla ... filizdmr' Alıntı: güzel olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... yorumlar için teşekkürler...
G grfkrcnsu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Eyl 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 22 Eyl 2008 #37 bence basit bir çalışma olmuş.üzerinde çalışman gerekli...
Y Yakamoz Selin 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Mar 2008 Mesajlar 43 Tepkime puanı 0 26 Eyl 2008 #38 bence çok hoş bir çalışma olmuş tebrik ederm emeğinize sağlık
AlpaslanCelik ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 141 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.blogalp.com 28 Eyl 2008 #39 Yakamoz Selin' Alıntı: bence çok hoş bir çalışma olmuş tebrik ederm emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yorumlar için
Yakamoz Selin' Alıntı: bence çok hoş bir çalışma olmuş tebrik ederm emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yorumlar için
AlpaslanCelik ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 141 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.blogalp.com 30 Eyl 2009 #40 grfkrcnsu' Alıntı: bence basit bir çalışma olmuş.üzerinde çalışman gerekli... Genişletmek için tıkla ... keşke baskıdan önce söyleseydin
grfkrcnsu' Alıntı: bence basit bir çalışma olmuş.üzerinde çalışman gerekli... Genişletmek için tıkla ... keşke baskıdan önce söyleseydin