Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mazda Nagare

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
TEşekkür ederim Fatoş Abla :)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş, eline sağlık

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
eline sağlık inan çok güzel ama ben ilkini çok beğendim.geçişleri,aralardaki ince olayları,estetiği,..ikinci de güzel ama ilki bir başka geldi bana:)

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
hacı bu araba kaç paraymış :)

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
hajim artık tipografide adından söz ettirecek kadar bir gelişme kaydettiğini görüyorum.. şuanda ufak tefek değişiklikleri isteyebilir gözler, ama eminim ki çok kısa sürede herkesin ilk bakışında ve incelemelerinin sonrasında dahi kusursuz olarak nitelendirebilecekleri çalışmalara imza atacaksın. Her çalışmanı takip ediyorum fakat yorumlama fırsatı bulamıyorum. Senin gelişimini gördükçe mutlu oluyorum bunu bilmeni isterim.
Eline fikrine sağlık...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş, eline sağlık

Teşekkür ederim.

eline sağlık inan çok güzel ama ben ilkini çok beğendim.geçişleri,aralardaki ince olayları,estetiği,..ikinci de güzel ama ilki bir başka geldi bana:)

Teşekkür ederim ASLI...İkiside benim için ayrı değerli :)

hacı bu araba kaç paraymış :)

Fiyatı konusunda bir fikrim yok sayın sLyman...

hajim artık tipografide adından söz ettirecek kadar bir gelişme kaydettiğini görüyorum.. şuanda ufak tefek değişiklikleri isteyebilir gözler, ama eminim ki çok kısa sürede herkesin ilk bakışında ve incelemelerinin sonrasında dahi kusursuz olarak nitelendirebilecekleri çalışmalara imza atacaksın. Her çalışmanı takip ediyorum fakat yorumlama fırsatı bulamıyorum. Senin gelişimini gördükçe mutlu oluyorum bunu bilmeni isterim.
Eline fikrine sağlık...

Hajim güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum...Yeterli mesai harcandığı taktirde yapılamayacak hiçbirşey yok, tipografiyle bunu öğrendim , ki ilk başlarda benim için çok anlamsız ve bir okadar karmaşık geliyordu...Tipografik gelişimin diğer tasarım işlerime nekadar fazla yansıdığını anlatamam...Yorumun beni çok mutlu etti...Eyw...