Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hajim artık tipografide adından söz ettirecek kadar bir gelişme kaydettiğini görüyorum.. şuanda ufak tefek değişiklikleri isteyebilir gözler, ama eminim ki çok kısa sürede herkesin ilk bakışında ve incelemelerinin sonrasında dahi kusursuz olarak nitelendirebilecekleri çalışmalara imza atacaksın. Her çalışmanı takip ediyorum fakat yorumlama fırsatı bulamıyorum. Senin gelişimini gördükçe mutlu oluyorum bunu bilmeni isterim. Eline fikrine sağlık...
hajim artık tipografide adından söz ettirecek kadar bir gelişme kaydettiğini görüyorum.. şuanda ufak tefek değişiklikleri isteyebilir gözler, ama eminim ki çok kısa sürede herkesin ilk bakışında ve incelemelerinin sonrasında dahi kusursuz olarak nitelendirebilecekleri çalışmalara imza atacaksın. Her çalışmanı takip ediyorum fakat yorumlama fırsatı bulamıyorum. Senin gelişimini gördükçe mutlu oluyorum bunu bilmeni isterim. Eline fikrine sağlık...
Hajim güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum...Yeterli mesai harcandığı taktirde yapılamayacak hiçbirşey yok, tipografiyle bunu öğrendim , ki ilk başlarda benim için çok anlamsız ve bir okadar karmaşık geliyordu...Tipografik gelişimin diğer tasarım işlerime nekadar fazla yansıdığını anlatamam...Yorumun beni çok mutlu etti...Eyw...