videoyu seyrederken başım döndü tebrik ederim bu arada fon müziginde çok iyi seçim
tugi ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 1,353 Tepkime puanı 105 1 Mar 2008 #21 videoyu seyrederken başım döndü tebrik ederim bu arada fon müziginde çok iyi seçim
B bencizdim 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Şub 2008 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 1 Mar 2008 #22 teşekkürler bu arada bende bir porsche 911 siparişi versem siyah renkli nasıl olur. Genişletmek için tıkla ... alabilirim, mümkünse resmi de rica ederim ama "premium" üyeliklere öncelik tanıyoruz
teşekkürler bu arada bende bir porsche 911 siparişi versem siyah renkli nasıl olur. Genişletmek için tıkla ... alabilirim, mümkünse resmi de rica ederim ama "premium" üyeliklere öncelik tanıyoruz
J JeSTBoY 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Şub 2009 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 9 Şub 2009 #23 Hocam bunları sizin yaptığınıza eminmisiniz?? ben sırf bunun için siteye üye oldum ve ilk mesajım buraya... İnşallah Beklediğim Yanıtı Alırım..Yoksa Malum
Hocam bunları sizin yaptığınıza eminmisiniz?? ben sırf bunun için siteye üye oldum ve ilk mesajım buraya... İnşallah Beklediğim Yanıtı Alırım..Yoksa Malum
Xmen62 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Tem 2008 Mesajlar 129 Tepkime puanı 1 9 Şub 2009 #24 Eline sağlık üstad harika çalışmalar olmuş eline sağlık. İmrenerek izledim. Çizimin yanısıra kayıt işlemini hangi program larla yaptığını öğrenebilirmiyim.
Eline sağlık üstad harika çalışmalar olmuş eline sağlık. İmrenerek izledim. Çizimin yanısıra kayıt işlemini hangi program larla yaptığını öğrenebilirmiyim.
émmst 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 18 Ara 2008 Mesajlar 3,326 Tepkime puanı 60 Yaş 38 9 Şub 2009 #25 Paint mi? :emo1::emo1::emo1: ağzım açık kaldı. Bence böyle bir el yeteneğiniz varken işinizi daha kolaylaştırıcak programlar deneyin derim..Başarılar.
Paint mi? :emo1::emo1::emo1: ağzım açık kaldı. Bence böyle bir el yeteneğiniz varken işinizi daha kolaylaştırıcak programlar deneyin derim..Başarılar.
estante ado 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 15 Mar 2009 #26 süper cizimler on numara eline saglık