Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

nescafeyle resim

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel ya eline sağlık insan isteyince herseyi yapıyor

gatorizado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Moderatör tarafında düzenlendi:

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
nescafeyle nasıl yapılmış anlamadım pek bişi?

çitos

🌱Yeni Üye🌱
Ellerinize sağlık.Gerçekten yaratıcı fikirlere hayranım...guaj,pastel.kuru boya,yağlı boya,sulu boya,akrilik, cam boyası.... :) yaşasın nescafe şimdi... Çokta severim neden sanat eserlerimiz de kokmasın o mis gibi koku... Sadece içmek için mi değil mi ya?...Teşekkürler...Başarılar...Ayrıca hobi amaçlı mı resimle uğraşıyorsunuz yoksa eğitimini aldınız mı?

gatorizado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ellerinize sağlık.Gerçekten yaratıcı fikirlere hayranım...guaj,pastel.kuru boya,yağlı boya,sulu boya,akrilik, cam boyası.... :) yaşasın nescafe şimdi... Çokta severim neden sanat eserlerimiz de kokmasın o mis gibi koku... Sadece içmek için mi değil mi ya?...Teşekkürler...Başarılar...Ayrıca hobi amaçlı mı resimle uğraşıyorsunuz yoksa eğitimini aldınız mı?

teşekkür erim yoo eğitim almadım grafik okudum ama bunu hobi olarak yapiyorum....

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
Sanat tarihinde gördüğümüz gibi snatçılar farklı şeyler deneyerek başarılı resimler çıkartmış . Türk tarihinde de var bu tür sanatçılar ,ben resminize bayıldım ,yetenklisiniz artı nescafeylede harikalar yaratıyorsunuz

Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim ...

ressam26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet hoş olmuş eline sağlık....bende çalışmalarımda çay ve türk kahvesi çok kullanırım müthiş dokular veriliyor hatta ödül alan çalışmalarım var çaylı ve kahveli.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmaların gercekten farklı ve hoş eline sağlık arkadasım.

gatorizado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gatorizadonun ketcaplı resmini yaptım yarın mayonez ilave edeceğim

bekliyorumm :)

Sanat tarihinde gördüğümüz gibi snatçılar farklı şeyler deneyerek başarılı resimler çıkartmış . Türk tarihinde de var bu tür sanatçılar ,ben resminize bayıldım ,yetenklisiniz artı nescafeylede harikalar yaratıyorsunuz

Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim ...

teşekkür ederim :)

evet hoş olmuş eline sağlık....bende çalışmalarımda çay ve türk kahvesi çok kullanırım müthiş dokular veriliyor hatta ödül alan çalışmalarım var çaylı ve kahveli.

teşekkür ederim eklerseniz bizde buradan izleyelim çalışmalarınızı merak ettim doğrusu :)

ilginç bır calısma ama pek ınandım dıyemem nescafe ıle olduguna

bence sende denersen inanırsın o zman :) al yarın bi canson kağıt bi kaba koy nescfe ve tabi su ve fırça bak bakalımm tonlamalara

Moderatör tarafında düzenlendi:

çitos

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür erim yoo eğitim almadım grafik okudum ama bunu hobi olarak yapiyorum....
Rica ederim... Ben de grafik mezunuyum..Resim yapmayı ben de çok seviyorum... Hayat mücadelesinden dolayı uzun zaman ara verdim çok üzülüyorum.Yağlı boya ağırlıklı benim ilerleyen günler de ben de sizlerle paylaşacağım.. Kolay gelsin sanat severler :)