cok merak edıyorum acaba türkçe kurallarına bu kadar dıkkat edıyor musunuz?
Bu calısmayı baskıya gonderıcek olsam daha dıkkatlı olurdum emın olabılırsınız.admınlerde dahıl olmak uzere aynı hatayı yapan bırcok kısı gordum aynı elestırıyı onlarada yapın o zaman
forum içerisinde yayınlanan bütün çalışmalarda esas olan kişinin kendine güvenidir
bu çalışmaları burada yayınlarken 20000 den fazla insanın ; ki bunların neredeyse tamamı bu işi yapan ve bir çoğu profesyonel olan insanların bu çalışmayı yorumlayacakları, gördükleri hataları belirtecekleri ve gerekli noktalarda eleştiricekleri unutulmamalıdır.
sizde gördüğüm ise tamamen agrasif ve saldırgan bir tutum
size yapılıcak eleştiri ve uyarıları dikkate almıycak, hemen tepki vericek ve sadece olumlu gördüğünüz yorumları cevaplandırıcaksanızçalışmalarınızı burda yayınlamanızın bir anlamı yok.
benim gördüğüm burda "kendimi nasıl geliştirebilirim" çabası değil sadece "ben bunu güzel yaptım hadi pohpohlayın" çabasıdır.
forumda birçok üyemizde aynı hareketi daha öncede gördük ama unutmayın ki burda kaybeden ne forum, ne size yorum ve eleştirileriyle yardımcı olmaya çalışan insanlar, kaybeden bu tutumunuzla tamamen sizsiniz