Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

örnek ılk dergı kapağı calısmam yorumlarınızı beklıyorum

deren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
derginin adı kızın arkasında kalsaymış daha ii olurmuş sanki..
ve birde hep benim dikkatimi şu çeker "Katie Holmes" büyük "i" ile yazılmazçünkü o dilde büyük i yoktur.. belki kayda değer bişeydir belki değildir ama benim dikkatimi de bu çekti..

ingilizcede buyuk harfte ''i'' kullanılmadıgını bende bılıorum ama bu turkce bır dergı kapagı,grammer kuralları yerıne tasarımı elestırsenız daha memnun kalırdım

emredads

🌱Yeni Üye🌱
kapak çok güzel olmuş eline sağlık.ama yazı karakterleri düz olmuş değiştirirsen biraz daha güzel durabilir.benim fikrim tabi arial karakteri sevmyrm ben.

keskintepe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma olmuş yalnız arka fonda bir boşluk hissi var yani yeterli yazı yok tabi içerik fazla değilse bişey yapamazsın o ayrı. Bunun yerine Photoshop brushları ile beyaz fonda arka fonda değişik atraksiyonlar daha bir hoş gösterebilir.

Yinede güzel olmuş.

deren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Niye ? Dergiyi basarken yazıları silip sadece resimlerimi basacaksınız ?

cok merak edıyorum acaba türkçe kurallarına bu kadar dıkkat edıyor musunuz?
Bu calısmayı baskıya gonderıcek olsam daha dıkkatlı olurdum emın olabılırsınız.admınlerde dahıl olmak uzere aynı hatayı yapan bırcok kısı gordum aynı elestırıyı onlarada yapın o zaman

tozko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acıkcası font kötü duruyor... boyle bı kapağı olan bır dergıye 10 lira wermem sahsen :p
genel olarak bakarsak.....guzel. calısmalarının dewamını dılerım...

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence fontlar ve zemin rengi üzerinde oynamalısın. cok fazla sade olmus

unılee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sade düşündüysen iyi ama uyumluluk sözkonusu değil tam olarak.

deren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tesekkurler yorumlar ıcın ewet sade dusunmustum,dergı kapagının içindekiler bölümü gibi olması hosuma gıtmıyor :))

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
cok merak edıyorum acaba türkçe kurallarına bu kadar dıkkat edıyor musunuz?
Bu calısmayı baskıya gonderıcek olsam daha dıkkatlı olurdum emın olabılırsınız.admınlerde dahıl olmak uzere aynı hatayı yapan bırcok kısı gordum aynı elestırıyı onlarada yapın o zaman

forum içerisinde yayınlanan bütün çalışmalarda esas olan kişinin kendine güvenidir
bu çalışmaları burada yayınlarken 20000 den fazla insanın ; ki bunların neredeyse tamamı bu işi yapan ve bir çoğu profesyonel olan insanların bu çalışmayı yorumlayacakları, gördükleri hataları belirtecekleri ve gerekli noktalarda eleştiricekleri unutulmamalıdır.
sizde gördüğüm ise tamamen agrasif ve saldırgan bir tutum
size yapılıcak eleştiri ve uyarıları dikkate almıycak, hemen tepki vericek ve sadece olumlu gördüğünüz yorumları cevaplandırıcaksanızçalışmalarınızı burda yayınlamanızın bir anlamı yok.
benim gördüğüm burda "kendimi nasıl geliştirebilirim" çabası değil sadece "ben bunu güzel yaptım hadi pohpohlayın" çabasıdır.
forumda birçok üyemizde aynı hareketi daha öncede gördük ama unutmayın ki burda kaybeden ne forum, ne size yorum ve eleştirileriyle yardımcı olmaya çalışan insanlar, kaybeden bu tutumunuzla tamamen sizsiniz

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
eh horus a da bir tebrik gerekir degilmi arkadaslar. deren böyle bir cevabi haketmisti... tesekkurler horus, bir çok insanın hislerine tercüman oldunuz...