Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Özel Effect Çalışmam Mutlaka İzleyin!

sidewinder

🌱Yeni Üye🌱
ben bu çalışma baştan sona hangi efektlerle yapılmış öğrenebilirmiyim? bilen biri yardımcı olabilirmi?

ElazigLee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
efecte laf yok.. tek kelimeyle mukemmel.. e onemli olan da efect zaten.. diger kısımlar konumuzla alakalı degil.. calışma başarılı.. tebrik ederim..

animaker

🌱Yeni Üye🌱
oyunculuk gerçekten kötü, mekanda iyi seçilmemiş. anlaşılan sadece efektler ön planda, bazıları çok yapmacık kalmış. Türkiyede ne zaman aksiyon sahnelerini yapmayı becerebilecek merak ediyorum. Örnek kurtlar Vadisi , aksiyon sahneleri rezalet

red point

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten harika olmuş ellerine sağlık. Bu arada arkadaşım girişin alıntı olması gayet normal yazdıklarını okursan saden efektlere bakın diyor arkadaşımız.

unserr

🌱Yeni Üye🌱
fena sayılmaz ev degılde farklı bır mortal kombat map tarzı gıbı bır yerde gosterseydın daha farklı daha guzel olurdu gıbı gelıyor bana basına bıde ıntro koysaydın :)

Özbek DOYGUN

♾️Grafik Gurusu♾️
oyunculuk kısmı beni ilgilendirmez efektler çok güzel ellerine sağlık

beyazajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
I like it;
çalışmalarının devamını ve başarılar dilerim

pirfena

🌱Yeni Üye🌱
Ozel Effect'in Ilk Yayginlastigi Yillardaki Gibi =) Genede Emegine Saglik Bu Arada Ingilizcede "İ" Yoktur I vardir .... VISUAL EFFECT ;)

fiko47

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Müthiş olmuş. Birgün İnşAllah bende böyle videolar yapacağım, az kaldı AFTER EFFECTS öğreniyorum...

zeytinbey

🌱Yeni Üye🌱
ON NUMARA ARKADAŞLARA YA VALLA SELENANIN SET EKİBİ TOPLANSA TIRNAGINIZ EDEMEZ ADAMSINIZ :d:d: YALNIZ BAŞTA DÜNYADAN SAN FRANSİSKOMU NE ORAYA ZUUM YAPTINIZ BAYA DEGİŞİK ;

leventuysal

🌱Yeni Üye🌱
dostum güzel olmuş emegine saglık . yeni calışmalarınıda görmek isteriz

cns1

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar sizden bir yardım isteyeceğim şu başta patlamayla çıkma efekti varya onun nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz çok acil lazımda ...

Grafilm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafilm.com
mekan yatagın yanında olması biraz komik olmuş, bazı efektlerde duman olayını azaltsaydın sanki daha iyi olurdu... yine de eline sağlık (trakingler güzel)

xice

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılı bir çalışma tebrik ederim