Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Patlayan bina

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
öncelikle eline sağlık... :)
gayet güzel olmuş..

bunlar tamamen After Effect ile mi yapılıyor? ben 3-4 senedir Adobe Premiere ile film klip yapıyorum montajlıyorum... bugün After effect i yükledim ama hiç bir fark göremedim premiere göre? yani adından anlaşıldığı gibi farklı patlama vs efectler falan bulamadım.. sadece premiere deki effectler var... renk değişimi vs vs...

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Bu tür çalışmaların daha çok beğeni alabilmesi için sürenin uzun ve değişik açılardan da görüntüler içermesi gerek.
Bu çalışma için fazla uğraşmamışsınız sanırım. Dumanın ve ateşin oraya ait olmadığı gözü gıcıklandıran bir nokta, Shake efekti de kısa sürenin kurbanı olmuş.
Sizin birden fazla çalışmanızı izledim. Gayretinizi beğeniyorum. Bir sorun olan mekan-efekt uyumunu da sağlarsanız daha güzel çalışmalar elde edeceksiniz inancındayım.

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Bu tür çalışmaların daha çok beğeni alabilmesi için sürenin uzun ve değişik açılardan da görüntüler içermesi gerek.
Bu çalışma için fazla uğraşmamışsınız sanırım. Dumanın ve ateşin oraya ait olmadığı gözü gıcıklandıran bir nokta, Shake efekti de kısa sürenin kurbanı olmuş.
Sizin birden fazla çalışmanızı izledim. Gayretinizi beğeniyorum. Bir sorun olan mekan-efekt uyumunu da sağlarsanız daha güzel çalışmalar elde edeceksiniz inancındayım.

Haklısın :)

ssezzaii

🌱Yeni Üye🌱
çok guzel olmuş kardeş nasıl yaptığını paylaşırmısın yeniyimde bu işlerde :D

desıgn_memo

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma olmuş.Ellerine sağlık bir de nasıl yapıldığını anlatsanız

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Vakit buldugum an yapıcam,cok ıstendı ama hıc bos vaktım olmuyor malesef.Ilk fırsatta yapmayı dusunuyorum