Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şebnem Ferah Konser Afişi

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Tam öğrendik galiba biraz biraz derken kendi eksiklerimi o kadar iyi hisetmeye başladım ki :angel: Afişi yapmaya başlarken her şey iyi güzel hoş iş tipografiye gelince ben yazılara yazılar bana bakıyor neyin nerde durması gerektiğine ve büyüklüklerine karar veremiyorum bir türlü.. Eleştiriler belki bana yarar diye düşündüm :surprised:

351bnm.png

Afiş A3 boyutundadır. Yazı boyutlarını ona göre değerlendirirseniz sevinirim

Benzer konular

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
1. çalışmanızda daha hoş durmuş ama font seçiminiz bu olmak zorundamı Febah diye okunuyor sanki ilk bakışta
kolay gelsin...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
evet bende onu fark ettim ama aslında o şu yüzden şebnem ferahın kendisinin logolaştırdıgı yazının aslı o ama normalde daha ince bir şekilde yazıldığı için R gibi gözüküyor ama ben ince yazıdıgımda kayboldugu için kalınlaştırınca ister istemez B ye döndü :S .
yorumun için tşk .

acaba neden kimse yorum yapmıyor.. Bu kadar mı kötü :S Kendimi kötü hissettim..

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede 1. çalışma hoş durmuş.Ama her zaman renkli çalışmaları beğenmişimdir.Renkler çok donuk.Daha iyi fontlarda kullanabilirsin.Yorum konusunada gelince merak etme görüldüğü zaman o kadar çok eleştiri alırsinki yeter artık dersin :D

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
birinci çalışma diğerlerine göre daha iyi fakat Şebnem Ferah yazısı 2. çalışmadaki gibi aşağıda durursa daha hoş olacak sanki
kolay gelsin

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Şebnem Ferah yazısı biraz sorunlu gibi şöyle bi albüm kapağı var şebnem hanımın onun yazı tipini kullanabilirsin bence gayette hoş olur..

cankirik1df.jpg

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
bencede 1. çalışma hoş durmuş.Ama her zaman renkli çalışmaları beğenmişimdir.Renkler çok donuk.Daha iyi fontlarda kullanabilirsin.Yorum konusunada gelince merak etme görüldüğü zaman o kadar çok eleştiri alırsinki yeter artık dersin :D

İyide bunlar hep rock ağırlıklı çalışmalar :) Rengarenk bi rock konser afişi gördün mü ? :) yada ne bilim bana garip geliyor ama yinede teşekkürler. YORUM yaptığın için :))

birinci çalışma diğerlerine göre daha iyi fakat Şebnem Ferah yazısı 2. çalışmadaki gibi aşağıda durursa daha hoş olacak sanki
kolay gelsin

Peki bunu yaptıgım zaman Konser saat ve tarih yazısını nereye yazmam gerekiyor ki ? Yine yerleştirme 2 deki gibi olucaksa sadece renkmi hoşuna giden? :)

Şebnem Ferah yazısı biraz sorunlu gibi şöyle bi albüm kapağı var şebnem hanımın onun yazı tipini kullanabilirsin bence gayette hoş olur..

cankirik1df.jpg

Benimde yazdığım şebnem ferah yazısı bununla aynıydı çünkü şebnem ferah bu yazıyı logo haline getirmiş. Ancak ben bu kadar ince yazdıgımda afişte kayboldugu için çizgi kalınlıgını artıttırdım o yüzdende R B ye döndü. Teşekkür yorum için

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
zynopsis arkadaşa katılıyorum bende fazala yzı fonundan anlamam ama çalışmalar güzell olmuş elinesağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Renklide çalışabilirsin..
Uzun zaman önceki ortak çalışmalardan örnek gibi..
İllaki kendi isim, logosu olucak zorunluluğu yoksa firmada görsel kullan geç.
ebnemferahalive3pop1.jpg

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Renklide çalışabilirsin..
Uzun zaman önceki ortak çalışmalardan örnek gibi..
İllaki kendi isim, logosu olucak zorunluluğu yoksa firmada görsel kullan geç.
ebnemferahalive3pop1.jpg

benimde kullandıgım fotoraf buydu ancak düşük çözünürlükte oldugu için renkli kullanmaktan korktum renkli tracede kötü duruyor .. iş yaklaşık 70 e 100 boyutlarına kadar büyütülecek çünkü ve küçük bir fotografın ne hale gelebiliceğini anlamışsınızdır sanırım.. eh hal böle olunca tasarımda renksiz oldu :) ve ayrıca şebnem ferah hiç bir zaman alkollu konser vermez.. :) bu durumda sponsorlarıda alkol şirketleri olmaz :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
benimde kullandıgım fotoraf buydu ancak düşük çözünürlükte oldugu için renkli kullanmaktan korktum renkli tracede kötü duruyor .. iş yaklaşık 70 e 100 boyutlarına kadar büyütülecek çünkü ve küçük bir fotografın ne hale gelebiliceğini anlamışsınızdır sanırım.. eh hal böle olunca tasarımda renksiz oldu :) ve ayrıca şebnem ferah hiç bir zaman alkollu konser vermez.. :) bu durumda sponsorlarıda alkol şirketleri olmaz :)

Yaşınız 18 yazıyor:) Sanırım o sıralar farklı işlerle uğraşıyordunuz.
Konser 2006 yılındaydı.Ve çalışmasıda, baskı halide budur:).
İçkili konser değil, konseri madden yüksek meblada karşılayan sporsor firma diyoruz biz duruma..

Kişilere yaptığınız çalışmaların yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını ajanslarından alabilirsiniz. Tabi böyle bir çalışmanın yapıldığından haberleri varsa almanız daha kolay..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Yaşınız 18 yazıyor:) Sanırım o sıralar farklı işlerle uğraşıyordunuz.
Konser 2006 yılındaydı.Ve çalışmasıda, baskı halide budur:).
İçkili konser değil, konseri madden yüksek meblada karşılayan sporsor firma diyoruz biz duruma..

Kişilere yaptığınız çalışmaların yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını ajanslarından alabilirsiniz. Tabi böyle bir çalışmanın yapıldığından haberleri varsa almanız daha kolay..

Sadece bir ödevdi.. :) 2006 Öss yılım :D :angel:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Bu nasıl bir yorumdur açıkcası anlamak zor :)Şebnem FERAH' ı tanıdıkları için sponsor olmaz firmalar zaten...Şebnem FERAH tanınmış ve sevilen bir sanatçı...Reklam organizasyonlarında da firmalar, sponsorlugunu almaya çalışır.Bu konuda destek olur ve dolaylı olarakda sponsorlar kendi reklamlarını yaparlar.
Yani Şebnem FERAH' ın alkol alması ve bu konu ile alakalı olması ile ilgili bir durum değil :)

Çalışmaya gelince uygun fontlar kullanın ve sanatçıyı ön plana çıkarmaya çalışın...Deneme olarak fena değil, ama üzerinde çalışılması gereken bir ödev...daha iyisi çıkabilir.

Emeğinize sağlık.

Son düzenleme:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sadece bir ödevdi.. :) 2006 Öss yılım :D :angel:

Konu başlığınıza 2006 yılında ödevimdi diye ibare yazmassanız bende güncel olarak algılarım..

Ajans bünyesinde yaptığımız işler firmalara ve kişilere özeldir. Bunlar ödev olarak değil 14x20, 50x70, 70x100 ve 400x1000 ebatlarında basılmış çalışmalardır.Ve baskılı materyal olarak ''reklam'' adı altındadır.
Kişilere sponsor firmalar ister alkollü ister alkolsüz konserler verebilir. Yani madem sadece tasarım yapmaya çalışıyorsunuz sadece tasarım ödevlerinizi yapmaya çalışın. Geri kalan organizasyon işlerinden anlamadığınızdan savunmacı konuşmayınız.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Konu başlığınıza 2006 yılında ödevimdi diye ibare yazmassanız bende güncel olarak algılarım..

Ajans bünyesinde yaptığımız işler firmalara ve kişilere özeldir. Bunlar ödev olarak değil 14x20, 50x70, 70x100 ve 400x1000 ebatlarında basılmış çalışmalardır.Ve baskılı materyal olarak ''reklam'' adı altındadır.
Kişilere sponsor firmalar ister alkollü ister alkolsüz konserler verebilir. Yani madem sadece tasarım yapmaya çalışıyorsunuz sadece tasarım ödevlerinizi yapmaya çalışın. Geri kalan organizasyon işlerinden anlamadığınızdan savunmacı konuşmayınız.

Yahu 2006 da yapmadım siz demişiniz 2006 diye ona dedim 2006 da össye hazırlanıyordum diye.. İletişim sorunu oldu sanırım.. Ayrıca biz ödevlerin hepsini orjinal boyutlarında bastırarak teslim ediyoruz ki bu işte 70 e 100 olarak basılacak bir işti organizasyonuzla alakası yok yani.. Neyle ya peki..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yahu 2006 da yapmadım siz demişiniz 2006 diye ona dedim 2006 da össye hazırlanıyordum diye.. İletişim sorunu oldu sanırım.. Ayrıca biz ödevlerin hepsini orjinal boyutlarında bastırarak teslim ediyoruz ki bu işte 70 e 100 olarak basılacak bir işti organizasyonuzla alakası yok yani.. Neyle ya peki..

Kusura bakmayın kesinlikle iletişim sorunu..
''bu işte 70 e 100 olarak basılacak bir işti organizasyonuzla alakası yok yani.. Neyle ya peki.'' bunu çözemedim ne demek istediniz?

Bir dip not: 2006 yılında Öss ye nasıl girdiniz? 16 yaşında?

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Kusura bakmayın kesinlikle iletişim sorunu..
''bu işte 70 e 100 olarak basılacak bir işti organizasyonuzla alakası yok yani.. Neyle ya peki.'' bunu çözemedim ne demek istediniz?

Bir dip not: 2006 yılında Öss ye nasıl girdiniz? 16 yaşında?

Okul için yapılan ödev çalışmalarını orjinal boyutlarında çıktı alıp teslim ediyoruz yani .. bu konser afişlerinin 70 e 100 olarak yapılmasını ve bu şekilde çıktı alınmasını istemişlerdi. Bütün mesela bu..:crying:

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
1 ve 3'ü beğendim şebnem ferah hayranı olarak ilk başta. 1 ve 3 arasında seçim yapmam gerekseydi, 3 derdim. Teşekkürler paylaşım için.