Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şebnem Ferah Konser Afişi

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
konunun açılışı üzerinden çok vakit geçmiş ama ben yeni gördüm. ben beğendim çalışmayı, yazı karakteri aslına benzemiş ama kalın kullanıldığı içn problemli olmuş. yine de çok göze batmıyor. ferah'ı febah diye okuyup anlamayacak insan yoktur heralde. "şbnm frh" bile yazsan herkes anlar nasıl olsa. birinci çalışma daha hoş geldi bana

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
AFFICHE-CONCERT-ROGNAC.jpg

affiche2avrilcopie.jpg

özür dileyerek...rock afişleride renkli olabilir:)
bence şebnem ferah taki live trace i kaldırmalısın...büyük bir siyah byaz fotosunu bulabilirsen kullan..çok güzel çıkıyor renksiz olunca.. arka fona sadede tek renk atıp birde vektor eklemişsin..bence kurtarmamış...font güzel ama albüm kapağındaki gibi kullanırsan hoş duracaktır..bu şekilde yorucu olmuş gibi sanki...emeğine sağlık umarım daha güzel sonuca ulaşacaksın..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
konunun açılışı üzerinden çok vakit geçmiş ama ben yeni gördüm. ben beğendim çalışmayı, yazı karakteri aslına benzemiş ama kalın kullanıldığı içn problemli olmuş. yine de çok göze batmıyor. ferah'ı febah diye okuyup anlamayacak insan yoktur heralde. "şbnm frh" bile yazsan herkes anlar nasıl olsa. birinci çalışma daha hoş geldi bana

Yorum ve ilgi için teşekkürler

AFFICHE-CONCERT-ROGNAC.jpg

affiche2avrilcopie.jpg

özür dileyerek...rock afişleride renkli olabilir:)
bence şebnem ferah taki live trace i kaldırmalısın...büyük bir siyah byaz fotosunu bulabilirsen kullan..çok güzel çıkıyor renksiz olunca.. arka fona sadede tek renk atıp birde vektor eklemişsin..bence kurtarmamış...font güzel ama albüm kapağındaki gibi kullanırsan hoş duracaktır..bu şekilde yorucu olmuş gibi sanki...emeğine sağlık umarım daha güzel sonuca ulaşacaksın..

"benimde kullandıgım fotoraf buydu ancak düşük çözünürlükte oldugu için renkli kullanmaktan korktum renkli tracede kötü duruyor .. iş yaklaşık 70 e 100 boyutlarına kadar büyütülecek çünkü ve küçük bir fotografın ne hale gelebiliceğini anlamışsınızdır sanırım.. eh hal böle olunca tasarımda renksiz oldu."

Sanırım daha önceki cevaplardan biri olan bu mesajı kopyalamamda bir sakınca yoktu.. Ayrıca renkli oldugunu idda ettiğiniz afişte syh ve byzn renk olmadığını var sayarsak 2 renk var.. ki çogunlugun siyhtan oluştuğunu göze alırsak bana pekte renkli gelmedi. yoruma teşekkrüler..

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
2. çalışmayı çok beğendim renkler uyumlu
emeğine sağlık
başarılar dilerim :wink:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ortada ki çalışman daha dikkat çekici duruyor eline sağlık

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorum ve ilgi için teşekkürler

"benimde kullandıgım fotoraf buydu ancak düşük çözünürlükte oldugu için renkli kullanmaktan korktum renkli tracede kötü duruyor .. iş yaklaşık 70 e 100 boyutlarına kadar büyütülecek çünkü ve küçük bir fotografın ne hale gelebiliceğini anlamışsınızdır sanırım.. eh hal böle olunca tasarımda renksiz oldu."

Sanırım daha önceki cevaplardan biri olan bu mesajı kopyalamamda bir sakınca yoktu.. Ayrıca renkli oldugunu idda ettiğiniz afişte syh ve byzn renk olmadığını var sayarsak 2 renk var.. ki çogunlugun siyhtan oluştuğunu göze alırsak bana pekte renkli gelmedi. yoruma teşekkrüler..

ben bu çalışmada bütün ana renkleri görebiliyorum...birazda ara renkleri:)
illaki renkli kullanın diye bir baskım yok...zaten şebnem ferah siyah beyaz fotolarda daha güzel görünüyor diye eklemiştim..ben sadece rock afişleri renkli olmaz demenize istinaden o yorumu yapmıştım..iyi çalışmalar dilerim..

The Dude

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2.çalışma diyorum ben :).Emeğin için sağol..

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben pek hazzetmedim bu çalışmalardan.ama genede emeğe saygı,eline sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
2. çalışmayı çok beğendim renkler uyumlu
emeğine sağlık
başarılar dilerim :wink:

Teşekkürler :)

ortada ki çalışman daha dikkat çekici duruyor eline sağlık

Sanırım en son teslimine karar verdiğim oydu. Teşekkürler.

ben bu çalışmada bütün ana renkleri görebiliyorum...birazda ara renkleri:)
illaki renkli kullanın diye bir baskım yok...zaten şebnem ferah siyah beyaz fotolarda daha güzel görünüyor diye eklemiştim..ben sadece rock afişleri renkli olmaz demenize istinaden o yorumu yapmıştım..iyi çalışmalar dilerim..

Benim bundan kastım pembe bir backgrnd üstüne olmayacağı gibi bir şeydi.. zaten örnek verdiğiniz çalışmadad siyah bütün renklerden daha çok kullanılmış. Her neyse yorum için teşekkürler.

2.çalışma diyorum ben :).Emeğin için sağol..

teşekkürler

emeğine sağlık...

teşekkürler..

ben pek hazzetmedim bu çalışmalardan.ama genede emeğe saygı,eline sağlık
genede teşekkürler öyleyse :)

srcnylmz

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalar güzel gerçekten, ellerine sağlık.Yalnız ben ilk çalışmanı mavi tonlarında da görmek istedim. ;) Okyanus'un mavisi...Şebnem Ferah'ın kullandığı mavi :)
Güzel olmuş gerçekten.

karaböcek

🏆Pro Tasarımcı🏆
şebo 17 martta samsunda kim tutar beni bee

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şebnem Ferah yazısı biraz sorunlu gibi şöyle bi albüm kapağı var şebnem hanımın onun yazı tipini kullanabilirsin bence gayette hoş olur..

cankirik1df.jpg

Aslında ben nasıl olabilir diye düşünüyorken bu yorumu gördüm. Sizin yaptıklarınız bir arkadaşında dediği gibi biraz sönük. Şebnem Ferah' ın yüzüne trace yapılmış gibi duruyor. Açıkcası bu şekilde olması daha dikkat çekici olmasını sağlamış. Yazılar bence gayet mantıklı ve yeterli.

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
bi arkadaşımız rock afişleri renkli olabilir yazmış :D yolda o renkli afişleri görsem ya parti afişi yada palyonço gösterisi vardır diye kafamı çevirim bakmam bile bence koyu renklerini herzaman taşımalı
1.çalışma gayet hoş gözüküyor
biraz emre aydınımsı elinize sağlık :D
emreaydin.jpg

mythago

🌱Yeni Üye🌱
Şebnem Ferah yazısını kesinlikle değiştirmen lazım...Okunulabilirliği zorlastırıyor.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
bi arkadaşımız rock afişleri renkli olabilir yazmış :D yolda o renkli afişleri görsem ya parti afişi yada palyonço gösterisi vardır diye kafamı çevirim bakmam bile bence koyu renklerini herzaman taşımalı
1.çalışma gayet hoş gözüküyor
biraz emre aydınımsı elinize sağlık :D
emreaydin.jpg

afişi yaptığım 2 sene oldu sanırım 1. sınıfta yapmıştım o zaman emre aydın bile doğru düzgün yoktu ki bu çalışması olsun :) .. o afişi yapan kopya çekmiş benden :D

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bana çok basit gibi geldi durgun bir hava var daha dolu dolu olması ve canlı birşey olmasını beklerdim