Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sultan Ahmet Köftecisi

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışman başarılı en azından emek var .. o içi boş binalar pek ii durmuyo tarihi havayı bozuyo gibi geldi bana ama önemli bişey değil ... fontlar arka plan, hepsini iyi seçmişsin , ama o pepsi yi diğerleri gibi harmanlamasaydın daha güzel olurdu diye düşünüyorum ...

Pepsiyi diğerleri gibi harlamasatdın derken ne demk istediğini anlamadım? Ama şunu belirteyim, menü maliyetini karşılayan Pepsi.Logo çok büyük farkındayım, ama parayı veren düdüğü çalar.

bence genel görüntü çok hoş olmuş, fakat kullandığın font her ne kadar başlıklarda başarılı olsa da küçük yazılarda biraz okunaksız ve kalabalık bir görüntü yaratıyor. daha sade bir font ile denedin mi acaba?

Küçük yazılarda okunaksızlık yönünden haklısın.Ama bir menüde birden fazla font kullanmayada genelde karşıyımdır. Pek yaşlı insanların okuyabileceği cinsten bir menü olmadığını kabul ediyorum...

bir menü için çok iyi olmuş 10 üzerinden 9

Neden 1 puan kırdın? :)

Beğenen diğer tüm arkadaşlarada teşekkürler buarada...

mr_map

🌱Yeni Üye🌱
demek istediğim pepsi logosunu arka plana birleştirmeseydin arkaplan deseni pepsi logosunda da var.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
eskitme bir menü sonuçta,ürün görselleri hariç tüm ögeler zeminle isteyerek birleştirildi.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok bakın arkadaşın yaptığı görsel çok iyi kaçırdığınız noktalar var eskitmeyi tam anlamıyla vurguluyor Çok güzel bir düşünce ama 1 hatası var zaten neden 1 puan kırdın demişti neden kırdım söylim ön ve arka kapaktaki sulltanahmet köftecisi yazıları, ve şehir vektörünün içinde olan diğer görsellerin dizilimi hoşuma gitmedi. diğer sayfalarda verdiğin eskitme görüntüleri oraya yansıtmadığından oralar çok öne çıkmış onlara pek özen göstermemişsin :)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok bakın arkadaşın yaptığı görsel çok iyi kaçırdığınız noktalar var eskitmeyi tam anlamıyla vurguluyor Çok güzel bir düşünce ama 1 hatası var zaten neden 1 puan kırdın demişti neden kırdım söylim ön ve arka kapaktaki sulltanahmet köftecisi yazıları, ve şehir vektörünün içinde olan diğer görsellerin dizilimi hoşuma gitmedi. diğer sayfalarda verdiğin eskitme görüntüleri oraya yansıtmadığından oralar çok öne çıkmış onlara pek özen göstermemişsin :)

bak buna hak veririm :) tabikide mükemmel değilim

calisman cok gusel olmus

teşekkürler...

Ali Andaç

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle güzel bir çalışma olmuş yalnız menü yazıları değişik renkte kullanıp daha net gözüke bilir ve daha çekici olurdu yinede emeğine sağlık iyi çalışmalar

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
calisma güzel olmus eline saglik, pepsi neden bu kadar ön planda,

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yukarda söylemiştim aslında sebebini.Menünün maliyetini Pepsi karşılıyo, bu yüzden gayet bariz bi şekilde reklamlarını istiyorlar haliyle.Beğendiğinize memnun oldum, teşekkürler...

cheeros

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline saglık şık farklı fantastık bır cızım olmus basarıların devamını dılerım dostum

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı bir çalışma.Tebrikler.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler yorum ve beğenileriniz için. ( Bu arada askerden bile cvp yetiştiriyom ha. slm herkese. 1 yıl sonra görüşürüz. ehu!!)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
genel olarak bakıldığında benzerlerinden pekde farklı olmayan
doğru bir çalışma gibi görünüyor.ama gözyorucu bir çalışma
aynı zamanda arka fonda kullandığın renk değişirse daha iyi olur
yeşilin veya mavinin açık tonları eminim daha ferahlatıcı duracaktır.
ellerine sağlık

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı bir çalışma olmuş arkdaşım eline sağlık...

Baterist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
'Bana' karışık geldi yinede güzel olmuş.

"ÖzLeM"

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok başarılı buldum eline saglık

Shizofrenic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet Güzel ve Şık Eline Sağlık Arkdaşım

oskice

🌱Yeni Üye🌱
tasarım güzel olmuş ama müşteri gözüyle fiyatlar çok küçük gibi

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
tüö yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. şuanda askerde olmam vesilesi ile söz konusu çalışmaya tekrar bi eğilmem mümkün değil, ki aradan geçen boş zamanda bi paslanma devreside olkuyor ve olmaya devam ediyor. bakalım 1 yıl sonra neler yapabilicez :(=

pinhead

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bi çalışma eline sağlık.