Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sultangazi belediyesi için yaptığım logolar

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar 25 Haziranda sonuçlar açıklanıyor yaklaşık 100 kişi 5'er logo ile katıldı inşallah şansım vardır:party:

logolarm.jpg

Sultangazi yeni kuruldu ve henüz tam olarak yapılaşmamış bir bölge meşhur barajı ve yeşil alanları var, logolarda bunlara dikkat ettim sarı ve morlu olanlarda da sultangazi spor'un renkleri.

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo çalışmaların oldukça başarılı ama ben birini seçemedim :S

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yapma ya neyse başarılı olması da bana yeter :D teşekkürler yorumun için

DarkStyLe

🌱Yeni Üye🌱
Logolar oldukça başarılı umarım seçilirsin :)

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için bu akşam saat 19:00Da belli olacak:) Hadi hayırlısı

hhtekin81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstten 3. ve 4. logolar çok güzel olmuş bence.
logoda kemer figürü var sanırım. Sultangazi'yi mi simgeliyo bu bilemeyeciğim ama
grafik anlamında bence gayet güzel bi çalışma. tebrik ederim.
başarılarının devamını dilerim arkadaşım:))

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstten 3. ve 4. logolar çok güzel olmuş bence.
logoda kemer figürü var sanırım. Sultangazi'yi mi simgeliyo bu bilemeyeciğim ama
grafik anlamında bence gayet güzel bi çalışma. tebrik ederim.
başarılarının devamını dilerim arkadaşım:))

yukarıdaki konumdaki yazıyı okusaydın kemerin sultangazinin simgesi olabileceğini anlardın:rofl::rofl::rofl:

teşekkürler arkadaşım yine de beni işe alacak mısın ?

hhtekin81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sultangazi yeni kuruldu ve henüz tam olarak yapılaşmamış bir bölge meşhur barajı ve yeşil alanları var, logolarda bunlara dikkat ettim sarı ve morlu olanlarda da sultangazi spor'un renkleri.

yukarıdaki konumdaki yazıyı okusaydın kemerin sultangazinin simgesi olabileceğini anlardın:rofl::rofl::rofl:

teşekkürler arkadaşım yine de beni işe alacak mısın ?

yukardaki yazında kemer oldugu yazmıyo ama baraj ve yeşil alanlar var diye yazıyo. her baraj olan yerde kemer olma gibi bi zorunluluk mu var acaba:)
fatih'te de bozdoğan kemeri var ama yakınlarında baraj falan yok:)

işe almak mı? istediğin zaman gelebilirsin benim yerim senin yerin:))

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
açık konuşmak gerekirsek bir belediye için çok zayıf kalmış son dönemde düzenlenen belediye logolarına dikkat edersen hepsi sadelikten yana benim yorumum olumsuz kusura bakmayın

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yukardaki yazında kemer oldugu yazmıyo ama baraj ve yeşil alanlar var diye yazıyo. her baraj olan yerde kemer olma gibi bi zorunluluk mu var acaba:)
fatih'te de bozdoğan kemeri var ama yakınlarında baraj falan yok:)

işe almak mı? istediğin zaman gelebilirsin benim yerim senin yerin:))

Sayın arkadaşım evet haklısın ben yazdığımı sanmıştım. Yanlış anlaşımlardan dolayı özür dilerim. Birdaha olmaz söz:)

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sende haklısın

açık konuşmak gerekirsek bir belediye için çok zayıf kalmış son dönemde düzenlenen belediye logolarına dikkat edersen hepsi sadelikten yana benim yorumum olumsuz kusura bakmayın

Kusura neden bakayım herkesten iyi ve kötü yorum almak için burada sergiledim ama şuana kadar çok belediye logosuna baktım. ve zevkler ve renkler dedim içimden çünkü o kadar çirkin logolar vardı ki bunlar belli olmuyor yani hangisi kullanacak diye. zaten bu benim hayattımda 2.logo tasarımım kusurlar eksikler olacak elbet artık tecrübe ile bunların üstesinden gelmeye çalışacağız. teşekkür ederim yorumun için :wink:

strwbry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. ve 4. yü beğendim ben. Başarılar dilerim.

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logolar oldukça başarılı umarım seçilirsin :)
umarım:D 3.lük bile iyidir (1000TL)

Logoların özetlikle pencere gibi olan küçük detayları çok fazla olmuş. Onun dışında fena değil gibiler emeğine sağlık..
hepsinde kemer kullanmak istediğim için öyle oldu ben de fazla ayrıntılı olsun istememiştim ama oldu:) Kısmet artık. yorumun için teşekkürler

bence hepsi çok güsel :) seçemdim
İnşallah seçici kurul seçebilir:) Teşekkürler yorumun için

1. ve 4. yü beğendim ben. Başarılar dilerim.
Benimde favorim 2 aslında :)

CaMaRaD

🌱Yeni Üye🌱
Logoların çok güzel olmuş ama ben en çok ikinciyi beğendim yaprakla yapmış olduğun yinede çok güzeller eline ve emeğine sağlık umarım yarışmayı kazanırsın. Bu arada ne zaman açıklanıyor sonuçlar.

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logoların çok güzel olmuş ama ben en çok ikinciyi beğendim yaprakla yapmış olduğun yinede çok güzeller eline ve emeğine sağlık umarım yarışmayı kazanırsın. Bu arada ne zaman açıklanıyor sonuçlar.

Bugün Saat 19:00'da Yihuuuuuuuuuuuu:D kazanamazsam da böyle sevineceğim:D

BurakSardan

🌱Yeni Üye🌱
Muhtemelen 3. veya 4. logonun seçilme veya ilk 3 'e kalma olasılığı oldukça fazla.
Çünkü Tam bir belediye anlayısına sahip çıkarak yapmıssın çalısmalarını.İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.