Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sultangazi belediyesi için yaptığım logolar

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Şekil Soğan zaten.

Herhalde yeni kurulan bir belediyeyi yeni yeşerecek bir soğana benzetmiş olabilirler.

Belki biraz aceleye gelmiş bir logo olduğu belli, ama sade olması, seçilmesinde büyük etken olabilir.

Ama inanıyorum ki ilerleyen zamanla logo gelişerek daha iyi bir biçime girecektir, idda ediyorum bu logo zamanla değişecek :smile:

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Seçilmesinde sadelikmi büyük bir etkendi?
https://img268.imageshack.us/img268/1089/logodikey2renkli222.jpg
O zaman benim yaptığım logo seçilebilirdi gayet sade olduğunu düşünüyorum.Bu soğanın seçilmesinde tek etken torpil başka yorumada gerek yok.Bu soğandan yüzlerce iyi çalışma vardır.En komik logoyu 1.yapmışlar tebrik ediyorum seçenleri.

seyda60

🌱Yeni Üye🌱
Soğan sarımsak hiç bisey ifade etmio etsede sultangazi ve soğan ne alaka =) Secenin zevki ortada =(

irfani

🌱Yeni Üye🌱
zorunuamı gitti yeğeeen kedi ciğer ikilemesine girmeye gerek yok

TheCalvinKliet

🌱Yeni Üye🌱
Aynı Renklere Takılıp Kalmışsınız Biraz Geliştirirseniz Çok Başarılı Olacağından Eminim :)

enjoyinger

🏅Acemi Tasarımcı🏅
soldan sağa 3. logo kesinlikle, ancak renk seçimi konusunda lacivert ve cyan ile çalışabilirdin. birde kemerin ortasında ışığın çıkış yada en uç noktaları incelmeli, her bir çizginin arasına daha kısa çizgi atabilirsin daha ince. eminim çok daha iyi görünecektir.
sultanbeyli yazsını da belediyeye yakışır daha kalın bir karakter, ciddi (gri gibi) bir renk ve karakter ile yazabilirsin. (logona bakınca öyle canlandı gözümde arkadaşım) :)