Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

takvim çalışması (paylaşım)

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
masatakvimi1se7.jpg

masatakvimi2hj2.jpg

masatakvimi3qu8.jpg

masatakvimi4bl4.jpg

masatakvimi5jj5.jpg

masatakvimi6wn5.jpg

Arkadaşlar ben bu takvim şablonunun %80'ini tamamladım müşteri istemedi iptal ettim. Burada paylaşıma açmak istiyorum. kullanmak isteyen arkadaşlar için. dosya yükleme işlemide aynı şekildemi yapılır bilmiyorum. isteyen arkadaşlar özel mesaj atsın yada biri bana bunu zipli aktarımı yapayım.. iyi günler

Benzer konular

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamam teşekkür ederim. hemen yapıyorum..

vmprllkitty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok ei ya çok beğendim ya bende ilerde öle tasarımlar yapabilirim umarım

enstantane

🌱Yeni Üye🌱
harika bir tasarım çıkarmışsınız, fotoğraflar gayet güzel...

tutku309

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş. benimde takvim çalışması yama lazım bana yardımcı olur musun?

fourth_dimension

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten hoş bi çalışma olmuş müşterinin neden istemediğini de anlayamadım bu kadar hoş bi tasarımı neyse sana çalışmalarında başarılar.

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arasyas balık yemeyi çok seviyosun galiba :D:D:D

ayrıca fotoraflar cok hoş olmuş takvim tasarım ve duzenin hoş durmuş müsterinin sanırsam daha başka ve ucuz bi promosyon işi bulmuş galiba yoksa bu takvim kacırılmazdı ihtiyacı olan arkadaşalar için kacırılmaz birşey saygılar basarılar tşk ler

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet arkadaşlar hoş ve güzel bir konseptti. renk uyumuda dediğiniz gibi canlı ve göze hitap eder cinsteydi ama müşteride çok cinsti :) neyse ben bunu ekliyorum rapidshare de. biraz büyük bir dosya eklemesi zor oldu cdr olarak hazırlandı kullanabilen arkadaşlar istedikleri gibi kullansınlar. sanırım son iki veya üç ayı yapmadım.. artık onuda kendiniz eklersiniz :) birde balık yemeyide balık tutmayıda ve beslemeyide çok seviyorum.. sanırım hemen yansıyor çalışmaya :) herkeze başarılar.

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
https://rapidshare.de/files/38076521/2008-1.rar.html

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
iki takımıda ekledim.. herkeze kolay gelsin..

ottoman

🌱Yeni Üye🌱
Saolasın kardeş...emeğine sağlık

ALLAH a emanet

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Saolasın kardeş...emeğine sağlık

ALLAH a emanet

rica ederim inşallah birilerinin işinize yarar. gerçi format cdr ama elbet kullananlarıda vardır corelin. keşke vaktim olsada bide ai olarak kaydetsem freehand ciler için ama malum sezondayız sabah akşam iş var..

Byn-Grafiker

🌱Yeni Üye🌱
çok harika olmuss resimleri nerden takviye etiniz bende takvim calısması yapacagım renkler cok güzel yardımcı olurmusunuz?

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok harika olmuss resimleri nerden takviye etiniz bende takvim calısması yapacagım renkler cok güzel yardımcı olurmusunuz?

resimleri kendi arşivimden kullandım. Yapacağın takvim konseptine göre resim aramalısın.. ilk önce bir kompozisyon oluştur beyninde ve ona göre resim ara. bu takvimi yukarıda paylaşıma açtım zaten corel kullanıyorsan bu takvimi kullanabilirsin. yapabileceğim bişey varsa yine yardımcı olurum.

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bu takvimi paylaşıma açtım, üstelik cdr formatında yukarıda eklemeyide yaptım.. ama hala özel mesaj alıyorum "banada gönderirmisiniz" diye.. acaba linklerde bi sorunmu var ? ben deniyorum ve indirebiliyorum herhangi bir sorun yok sanırım varsa uyarın lütfen.. yada paylaşımı yanlış yerde açtıysam yönetici arkadaşlar konuyu uygun bölüme taşırlarsa arkadaşların faydalanması daha kolay olur.. iyi çalışmalar

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm arkadaşım çalışmanı göremiyorum alamıyorum tekrar atarmısın rica etsem

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
linkler bozulmuş yeni linkleri en kısa zamanda vereceğim... ilgilenen arkadaşlara duyrulur