Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yeni basladım tasarım yapmaya bu konuda çok yeniyim sadece reklam yapıyorum kendimi geliştirmek istiyorum takvim yapam konusunda bana yardımcı olur musunuz buna gerçekten ihtiyacım var..:smile::smile:
Arkadaşlar sık sık cevap yazıyorum konu arka sayfalara düşüyor ihtiyacı olanlar paylaşımı göremiyorlar. konuyla ilgili herkes burdan mesaj yazarsa konu çok geri gitmez.
Arkadaşlara katılmıyorum. Tasarımda beğendiğim tek nokta takvimdeki günler ve ayların güzel dizilişi. Onun haricinde tasarıma eklenen background lar çok sırıtmış! ve buna benzer birçok şey daha söyleyebilirim size...
Arkadaşlara katılmıyorum. Tasarımda beğendiğim tek nokta takvimdeki günler ve ayların güzel dizilişi. Onun haricinde tasarıma eklenen background lar çok sırıtmış! ve buna benzer birçok şey daha söyleyebilirim size...
benim gözüme takılan ufak bir ayrıntı var pramit takvimde üssten spiral geçme payı olur spiral geçtikten sonra aşşağı kısımdaki payla yukardaki kısım arası çok fark olcak kaymış durcak yani bide cPanel com yazısı çok basit kaçmış yazı karakteri veyada başka bir şekille göz önüne çıkartılabilirdi genel olarak güzel bir çalışma