Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarımım

ZoRKaYa

🌱Yeni Üye🌱
Okuldaki turnuva maçlarından dolayı tasarladığım taraftar grubunun logosu... Madem beşiktaşın Çarşı sı var bizimde Pazar ımız var ;)

Sınıfın Logosu:

9clogord2.jpg

Taraftar Grubunun Logosu:
Wallpaper olarak tasarladığım için 1024*768...
pazarqw1.jpg

Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum...

Benzer konular

ensar_147

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ikincisi güzel olmuş emeğine sağlık arkadaşım

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Photoshopta yapılmıs 2dk lık bişey tasarım dıyosun .... logo dedıgın ? neki _? nerde? logo bumu tasarım bumu ? Wallpaperında bile hata var PAZAR ın 2. a'sının ucu yok kesmıssın unutmussun öyle amatörce bi çalışma ....
copy and paste ...A

Son düzenleme:

Engin BÜTÜN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ruzgarajans.com
Photoshopta yapılmıs 2dk lık bişey tasarım dıyosun .... logo dedıgın ? neki _? nerde? logo bumu tasarım bumu ? Wallpaperında bile hata var PAZAR ın 2. a'sının ucu yok kesmıssın unutmussun öyle amatörce bi çalışma ....
copy and paste ...A

FRTDESIGN üstadım dikkat ettim her çalışmaya negatif yaklaşıyorsun. Ben senin yaptığın işide görmüştüm o kadar iyi değildi ve yapılan eleştirilere bile sert cevaplar veriyordun. Herşeye çok iyi olmus deme ama yapıcı olmaya çalışmalısın eleştirilerini karşı tarafı zedelemek yerine hatalarını belirttiğin gibi yapabilirsin sevgiyle kal..

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilkine hic logo bile diyemicem..2. si ise güzel ama sanki carsı nın logosunu andırıyo gibi..

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
copy and paste ...A

Adam Onu Yapmış Ben Sende Daha Onuda Göremedim ?

Güzel düşünmüşsün her ne kadar benzetme olsada.

assistan

🌱Yeni Üye🌱
copy and paste

SLM BUGÜN ÜYE OLDUM VE HİÇ BİLGİM YOK SADECE YORUMLARI VE YAPTIKLARINIZI TAKİP EDİYORUM FAKAT YUKARIDAKİ ARKADAŞIN YORUMU BİRAZ KIRICI OLMUŞ GİBİ GELDİ HEVES VE ŞEVKİNİ ÖLDÜRÜCÜ SANIRIM BENİM FİKRİM ARKADAŞLAR

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Heves kırıcı olabilir ama doğru.Eğer biri bunu söylemezse böyle işler çıkmaya dewam eder.Logolar hakkında Biraz araştırma yapsa ne denilmek istendiğini anlar;)

MiKrOp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Heves kırıcı olabilir ama doğru.Eğer biri bunu söylemezse böyle işler çıkmaya dewam eder.Logolar hakkında Biraz araştırma yapsa ne denilmek istendiğini anlar;)

Evet çok haklısınız, kesinlikle katılıyorum size.

Ama :
kırmadan ve incitmeden güzelce yönlendirmek lazım dimi.

iterek kırarak dökerek aşağılayarak değil.

saygılarımla....

--------------
Çokdaha iyisini yapabileceğine inanıyorum ZoRKaYa.
Sen yinede arkadaşların ''acımasızca'' da olsa eleştirisini dikkate al. unutma dost acı söyler.
sende bu duruma bu açıdan bak ve kırılma alınma üzülme.
başarılarının devamını diliyorum iyi çalışmalar.

Red-Blooded

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikerler.net
Arkadaşlar yorumlarınıza dikkat etin... Her türlü eleştiri hakkınız var fakat ağır bir dille değil... Arkadaşımız amatör bir çalışma yapmış ona göre değerlendirin... Lütfen daha nazik bir dille yorum yaparsanız sevinirim...

MephistopheLes

🌱Yeni Üye🌱
Bu kadar negatif davranman gerekmiyor sen bu işi dogdugun gibimi ögrendin zamanla o arkadasımızda işin inceligini ögrenecektir

ZoRKaYa

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar birincisi logo sade bir şey olsun dediler sadece sınıf ayrıca canım ben senin gibi tecrübeli değilim bu bir, burada eleştiri ve öneri almak için geldim yoksa sefamdan internette takiliim biraz kendimi gösteriim sefalarında değilim bu iki, ve arkadaşlar pazar grubunu zaten çarşı dan alıntı yapark kurmuştuk sonra logo fln derken böyle oldu...Ayrıca orda A kesik değil orjinalinde de öyle... eğer istenmiyorsam burda takılmam yok eğer burası cidden paylaşım sitesi ise böyle üyelerin burada işi ne...

..::onurŞah::..

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar birincisi logo sade bir şey olsun dediler sadece sınıf ayrıca canım ben senin gibi tecrübeli değilim bu bir, burada eleştiri ve öneri almak için geldim yoksa sefamdan internette takiliim biraz kendimi gösteriim sefalarında değilim bu iki, ve arkadaşlar pazar grubunu zaten çarşı dan alıntı yapark kurmuştuk sonra logo fln derken böyle oldu...Ayrıca orda A kesik değil orjinalinde de öyle... eğer istenmiyorsam burda takılmam yok eğer burası cidden paylaşım sitesi ise böyle üyelerin burada işi ne...

öyle tepkiye böyle cevap...

açıkcası 1. çalışman daha iyi neden dersen çünkü senden olan birşey.. ikincisi çok bilinen bir çalışma olduğundan ilk başta copy paste gibi gözüküyor ama devam etmelisin bu tarz çalışmalar ile insan kendini geliştirir.....

darkangeLL

🌱Yeni Üye🌱
evt yorucu bir tasarım deil ama ugrasman da yeter eline saglık hos olmus.. ayrıca sıteye yenı üye oldum..( FRTDESIGN ) calısmayı nekadr sert eleştırıosn kusura bakma ama daha yumusak bi eleştırı yapsaydın daha ii olurdu ;)

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
her zaman için kopya çalışmalara karşıyım, eğer tasarımcı kimliğini kazanmak istiyorsan kendi düşüncelerini yansıtman gerekiyor. kötü çıkabilir iş ama senin yaptığın için değer verilir. bazı yolları katetmen gerekiyor eğer güzel birşeyler yapmayı arzuluyorsan yap yap boz ama kendinden bişiler kat. grafiker kendi hayal dünyasını yansıtmalı, başkasının hayal dünyasını değil. iyi çalışmalar

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
baris.basaran´isimli üyeden Alıntı
(Heves kırıcı olabilir ama doğru.Eğer biri bunu söylemezse böyle işler çıkmaya dewam eder.Logolar hakkında Biraz araştırma yapsa ne denilmek istendiğini anlar)

çalisma kötü bu acik ortada, ikincisi çok bilinen bir yerden alinti buda dogru. peki arkadasin bu calismayi yapan arkadasa cevabi bu seşilde mi olmali. tabiki ooo harika devam et kocum sende cevher var demesini beklemiyoruz ama uslubuna daha dikkat etmesi gerekmezmi

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Haklısıınız arkadaşlar fakat !!! Ben o eleştiri yapmamayıda bılırım .... İyi hoş güzel olmus dıyıpte geçerim fakat konu başlıgı farklı ! Tasarımım ? Tasarım olarak ne var ki ? Eleştirmeden yapamam böyle bir çalışmaya tasarım denırse tasarım yapanlara ayıp olur harbiden... ben kırıcı eleştiriler yaparsam eer bu kişi böyle düşündü neden böyle düşündü die kendıne yogunluk vererek çalışabılır... ? Kırıcı olmak zorundaym ben hatalarını söylemezsem nasıl düzelticek herzaman negatifte düşünmiyorum burda gerçektn yenı başlayan ve gayet hoş ve ciddi tasarım yapanlar var onlara lafım yok ... hatalarını söylerım ... kendı öz yorumlarımı yaparım kırıcı hoş guzel olmam önemlı deıl sadece yaptıgı iş hakkındakı yorumlarım...