Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarımım

rimece

🌱Yeni Üye🌱
kardeş iyi olmuşta bu tasarımları orjinal hali ile nasıl indirebiliriz:)))

AhmetDURGUT

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ahmetdurgut.com
kardeş iyi olmuşta bu tasarımları orjinal hali ile nasıl indirebiliriz:)))

:) orjinal halleri ile indirip ne yapacaksın onu algılayabilmiş değilim işin açıkcası öte yandan orjinal halleriyle logo arıyorsan www.brandsoftheworld.com ya da www.logoturka.com adlı adresleri kullanabilirsin mesela...

Yeni başlayan arkadaşlar için ise önerim başta ne iş yaptıklarını iyice öğrenmeleri mesela okumaları Örneğin Tipografi hakkında logo&logotype tasarımları hakkında nasıl olur nelere dikkat edilmesi gerekir. Daha sonra incelemeleri logo tasarımı yapan Grafik tasarımcıları çizmek cidden kolay gelebilir ama bu işi birde usulüyle çizmek vardır mesela pixel tabanlı bir logo olmaz benim görüşüm vektör tabanlı olmalıdır logo buda demek oluyor ki photoshopda logo tasarımı yapılmaz! Vektörel programlar kullanılmalı benim tercihim CorelDRAW ama Adobe Illustrator, Freehand gibi programlar kullanılır logo tasarımda benim bildiklerim bu yönde
saygılarımla

grafiker_hakan

🌱Yeni Üye🌱
ben logo göremedm :) logo yazıdan ibaret olmaz şekil dili ile anlatıma logo denir

niqhTvisioN

🌱Yeni Üye🌱
Beşiktaş'a karşı aLaycı bi Loqo kardes. Koyu Bi Bjk Taraftarı olarak sana bi sözüm var..

Moderatör tarafında düzenlendi:

rabia çalışkan

🌱Yeni Üye🌱
aslında fena değil ama
bence daha iyisini yapabilirsin
herşey bizim elimizde
klavye bilgisayar acelemiz yok
okuyarak kendimizi geliştirerek öğreneceğiz
çirkini yapmadan güzele ulaşamayız
azimle devam edersen sonu gelir
ben öyle yapıyorum sana da tavsiye ediyorum

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle elinize sağlık basit vede amatörce olmuş ortada bir emek olduğu için emeğinize sağlık.

rabia çalışkan

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle haklısın ama daha öncede söyledim herşey bizim elimizde biz istersek
hallederiz ve istemeye devam et kötü eletirileri dakkate al bence tamam biraz kırıcı oluyorlar ama yinede dikkate al

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
İlk çalışmanın logo olması için çok çalışmanız lazım.. Ben olmamış diyip geçmek yerine, size birkaç tavsiye vereceğim. Dışındaki ince oval çizgiyi ya kaldırın ya da kalınlaştırın. C ve 9 kombinasyonu fena değil, ancak çok daha dikkatli bir şekilde baştan yapılmalı. Aşağıdaki yılları, oluşturacağınız C9 kombinasyonuna tam olarak hizalayın. Ve bu tarz bir çalışma için Photoshop yerine VEKTOREL tabanlı bir program kullanın..

2. çalışmaya yorum yapmıyorum. Görselliği ne kadar iyi olursa olsun, tasarımdan ziyade kopyalama olmuş. Size ait olmayan bir amblemi, sizin tasarımınız olarak göstermek ya da kullanmak etik bir hareket değildir bu meslekte..

Ek olarak da eğer logo çalışmak istiyorsanız, 1 tane ile yetinmeyin. Birçok deneme yapmalısınız. Forumumuzda da logo nasıl olmalıdır ? tarzında konulara göz gezdirirseniz, daha sağlıklı işler çıkartırsınız.. İyi çalışmalar

pessimistt

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşlar koyun can derdinde kasap dedikleri bu olsa gerek siz logoya yorum yaparken benimse o logo umrumda değil :) ben kendim için sizlerden yardım istemek maksadıyla logo kısmında geziniyorum yeni bir fotoğraf sütüdyosu açıyorum ve logo hazırlama konusunda çok zayıfım hatta hiçim diyebilirim aranızdan bana yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkarmı acaba isim stüdyo hayal olacak lakin farklı isimlerede açığım daha 1-2 hafta zamanım var yardımcı olan olursa çok sevinir ve minnettar kalırım stilinizi bilmiyorum eğer yardımlar karşılıksız olmayacaksa fazla beni kasmayacak bir ücret ödeyebilirim lakin malzeme temini nedeniyle krtik bir dönemdeyim yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için 0541 678 12 03 brknt@hotmail.com herkeze teşk.