Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Turlev için Logolarım

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
herkes logonun amaca uygun olmadığı ve özgün olmadığı konusunda hemfikir anlaşılan
bende sizden biriyim ve fakat birde şu açıdan düşünün
o kadar güzel ve özgün 300 çalışmanın olduğu bi yarışmada jüri güzel eserlerden birini seçersem diğerlerine hazksızlık olur bari güzel olmayan bi tane seçeyim diye düşünmüş olamazmı:):):):)

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
herkes logonun amaca uygun olmadığı ve özgün olmadığı konusunda hemfikir anlaşılan
bende sizden biriyim ve fakat birde şu açıdan düşünün
o kadar güzel ve özgün 300 çalışmanın olduğu bi yarışmada jüri güzel eserlerden birini seçersem diğerlerine hazksızlık olur bari güzel olmayan bi tane seçeyim diye düşünmüş olamazmı:):):):)
Ben birazda olsun amaca hizmet ettiğini düşünüyorum senin aksine ama logonun en sakıncalı
yönü gençleri teşvik edeyim derken kopyeciliğe prim verilmiş. Ben bu anlayışa karşıyım, öğrencilerime
özgünlük üzerine ders verirken bu tarz uygulamaların, Türk grafik tasarımına ve sanat eğitimine
yaptığı olumsuz katkı beni düşündürüyor.

Başka bir konuda bu diğer mesajımda verdiğim özellikler ön plandayken, bu kurum acaba logoyu nasıl kullanabilecek? Çünkü bu biçim aynı zamanda takı tasarımında grek stili diye geçer. Şimdi merak ediyorum her alanda husumet halinde bulunduğumuz yunanlıların bu motifine Türk toplumunun bakış açısı ne olacak ve bu kuruluş bunu nasıl savunacak. Yani arkadaşlar artık bu kuruluş aslında başına büyük bir dert aldı, siz düşünmeyin onlar uğraşsın:)

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerçekten haksızlık olmuş. Ne diyeyim ki burası Türkiye...

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
sağlım mağlık olsun
napalım
nasip kısmet değilmiş

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
herzaman dendiği gibi karmasa değil sadelik ve akılda kalıcılık....... bu yüzden seçilen logo o ama tipografisi berbat secen kişi kimmiş merak ettim..

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Artık başka yarışmalara ve başka hayal kırıklıklarına diyelim:)

Hala aklım almıyor bu kadar bilindik bir biçimin derece alması, acaba jüri hangi akla hizmet bu logotype seçti kafamda hala bir doru işareti.

mahviyet

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba.
Ben de çok ileri derecede olmasa da Freehand ve Photoshop kullanmayı geliştirmeye çalışırken bu tarz yarışmaların itici gücüne inanarak birşeyler yapıp katıldım.Görülüyor ki bu tür yarışma sonuçları, bu işlerin içinde göz ve zaman çürüten arkadaşların tepkilerini de alıyor.Ben de birşeyler söylemek isterdim tepki adına ama henüz bu işin başında sayıldığımızı da bilmek adına ustalara saygı kıvamında kalmak istiyorum.Hem sonra söylenecek pek çok söz kedi-ciğer anektodunu hatırlattığı için de rahatsız oluyorum.Ama bir başka anektod adına da ben de yaptığım ve katıldığım çalışmayı paylaşmak istedim.O da;

" Geçti Bor'un pazarı, sür eşeğini Niğde'ye "

Ayrıca şaibeye işaret eden genel yorumlar içinde belki bir yeni fikir daha katar ümidiyle paylaşmanın objektifliğe götüreceğine inanıyorum.

Göznurunuzla güzelleşin!

İşte çalışmam:

perfectart

🌱Yeni Üye🌱
Kazana logonun hakkini bece vermek gerek. "Labirint" havasinda egitime uygun bir calisma. Tabii digerlerini görmedim.

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
birinci secilen logo gercekten basarili, bir logonun tasimasi gereken ozellikleri tasiyor.