Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yazıyı nasıl seçeriz

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işin kolayını yaparak kımse grafiker de olamaz web desinger de ilk önce bakcaksın yapabiliosam yaparım yapamıosan pen toll lass toll kullanırım grafik olayı hep özgür olaydır baskasının calısmalarının pen tolla lass tolla kesıp parcalasan kopyalasan ne degiscek sen bilmedikten sonra ?:kiss1:

Dostum problemini halletiysen kolay gelsin Ben sana nasıl yapacağını söylüyorum senin gibiler ise bilmediği halde başımıza profesyonel çıkıyorya hadi neyse k.gelsin..

mesut ruthless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hazerfen dar gözlüklerini cıkar azıcık bi yazıyı pentolla lasstolla keserek grafikci yada tasarımcı olunuor da bana pro gibi davranıosun diosun yoksa 2 ay nette arebesk rapci gibi adını resmın ortasına yazmakmı profesyonelce brakın bu üstad aşalamalarını

sea.ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yapmak istediğin böyle bir şey mi?

mesut ruthless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yapmak istediğin böyle bir şey mi?

hangi anlamda anlamadım ornek resım koyduysanız resım gozukmuor malesef:sadsmile: arkadaslar yardımcı oldu bi kısayol sorduk pentolla yada lass toll kes cevabı aldım grafiker mis arkadaslar coca colanın yazısınıda kesın parcalayın bölün kendı bloglarınıza logo yaparsınız bız yaptık kardesim yakı10hany hesabı!