Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba web-grafik kursunu yeni bitirdim yetiştirilmek üzere bi iş arıyorum büyükçekmecede oturuyorum....ve hiç bi ücret talep etmiyorum...şimdiden teşekkürler...
Merhaba Büyükçekmece de oturuyorum..YTÜ Sanat Yönetimi mezunuyum..Tasarım, temel çizim vs. gibi dersler aldım..Photoshop,freehand,indesign,coreldraw..vs. kullanıyorum ve öncelikli amacım pratikte kendimi geliştirmek..Uygun bulunursa çalışmayı çok isterim..
beylikdüzünde oturuyorum. grafik we web tasarım yapıyorum. ps, ai, dw, fl orta düzeyde biliyorum. ücret önemli değil. yakında kursa gitmeyi planlıyorum. açıköğretim öğrencisiyim yaşım 20 anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum. uygunsa pm atın cv'mi atıyım.
slm kolay gelsin şuan gerafikerlik kursuna başladım ve gercekten tam anlamıyla kusursuz bir grafiker olmak istiyorum ve gercekten tam anlamıyla yetiştirilecek bir iş arıyorum bana bu konmuda yardımcı olursanız sevinirim .***************** not:ist avcılarda oturuyorum