çok bneğendim ve bukadar iyi çalışmalar yapabiliyorsan şayet insanları değerlendirirken önce biraz düzeylerini görmeye çalış olmaz mı?
Sanırım Toz perisi logosundaki yorumuma binayen sitem ettiniz
https://www.grafikerler.net/toz-perisi-logosu-icin-degerlendirmlerinizi-bekliyorum-t32615.html Yanlış anlamamanızı ümid ediyordum ancak hayal kırıklığına uğradım diyebilirim...
Halbuki tam olarak şöyle yazmıştım;
Kızmayın ve yanlış anlamayın ama baya bi bağımsız olmuş
Öncelikle logoyu bir kenara bırakıp biraz araştırma yapmakta fayda var, araştırma içinde öyle uzağa gitmeye gerek yok, forum bünyesindeki çalışmaları incelemek-logo olma vasfına sahip çalışmaların ne gibi teknik ve estetik özellikler içermesi gerektiğini araştırmak önceliğiniz olmalı...
Daha vektörel olmalı, hatları daha net ve belirgi olmalı...
Önce araştırma ,sonra uygulama yapmanız gerektiğini düşünüyorum...Tabiki şahsi fikrim..
İyi çalışmalar...
çalışmaya yorum yapmasam olmayacak değil mi?
Yosa anatomik olarak daha dikkatli olsaydın güzel olacaktı. Ayrıca gitara göstermiş olduğun özeni keşke insan karakterine de gösterseydin.
Üstüne düşersen çok daha güzel olacağına inanıyorum. Düşeceksin değil mi?
Anatomi konusunda hep yetersiz olduğum bir gerçek...Daha önce de Türkiye çapında yapılan bir yarışmada anatomik eksiklikler yüzünden Dereceye giremeyip ,ONUR BELGESİ ile yetinmiştim...
Bazı ressamlar sadece doğayı resmeder, bazıları sadece portre üzerine çalışır vs vs gibi durumlar olurya, sanırım ben doğacıyım, yada yeteri kadar özen göstermiyorum anatomiye...
Tabiki daha fazla üzerine düşmeliyim...
İlginiz için teşekkürler Volkan Bey...