Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yoŞa avatar - 3D mekan

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Hajiim geç kalmışım biraz ama durumu biliyosun sen :D
İlk aşamasından beri takip ediyorum fakat şu son halini burada gördüm.. ellerine sağlık. göbek olayından vazgeçmemişsin ama neyseh... bana benzetmeye çalıştığını umuyorum :D

Ellerine sağlık hajim... Öperim seni

Nede benziyor sana
5 beden ufağın:p
Beğenmene sevindim hajim...Teşekkürler...

ince detaylar ve tarzın çok hoş baya uğraşılmış ve bu bellii

Teşekkür ederim...Baya uğraştığım doğru...:)

helenistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok bneğendim ve bukadar iyi çalışmalar yapabiliyorsan şayet insanları değerlendirirken önce biraz düzeylerini görmeye çalış olmaz mı?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
çok bneğendim ve bukadar iyi çalışmalar yapabiliyorsan şayet insanları değerlendirirken önce biraz düzeylerini görmeye çalış olmaz mı?

Bu mesajınıza Yosa cevap vermesi daha uygun olabilirdi. Fakat benim de cevap vermemi sanırım yadırgamayacaksınızdır.

Burada insanların düzeyine göre yorumdan çok çalışmanın düzeyi baz alınarak yorum yapılır. Zira kişilerin düzeyine göre yorum yapılsaydı kimse ilerleyemez ve "ben acemiyim" der bir köşeye çekilirdi.

Olaya bu yönden bakmazsanız çalışmalarınızdaki gelişmenizin önüne geçmiş ve engellemiş olursunuz.

Şimdi çalışmaya yorum yapmasam olmayacak değil mi? :)
Yosa anatomik olarak daha dikkatli olsaydın güzel olacaktı. Ayrıca gitara göstermiş olduğun özeni keşke insan karakterine de gösterseydin.

Üstüne düşersen çok daha güzel olacağına inanıyorum. Düşeceksin değil mi?

helenistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de tam olarak bunu demek istemiştim sayın volkan fakat insanlar amatör çalışıp profesyonel yargılanınca pek adil olmaz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ben de tam olarak bunu demek istemiştim sayın volkan fakat insanlar amatör çalışıp profesyonel yargılanınca pek adil olmaz.

Profesyonelce yorumlanmazsan nasıl ilerlemeyi düşünürsün? Eğer amatörce yorumlanmak istiyorsanız inanın bu sizin gelişiminize hiç bir katkı sağlamaz. Buradaki profesyonel arkadaşlarımın yorumlarını birer öğreti olarak algılarsan bir süre sonra bu diyologlarımıza güldüğünü ve bizlere hak verdiğini göreceksin.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑

Sanırım Toz perisi logosundaki yorumuma binayen sitem ettiniz :)

https://www.grafikerler.net/toz-perisi-logosu-icin-degerlendirmlerinizi-bekliyorum-t32615.html

Yanlış anlamamanızı ümid ediyordum ancak hayal kırıklığına uğradım diyebilirim...

Halbuki tam olarak şöyle yazmıştım;

Kızmayın ve yanlış anlamayın ama baya bi bağımsız olmuş

Öncelikle logoyu bir kenara bırakıp biraz araştırma yapmakta fayda var, araştırma içinde öyle uzağa gitmeye gerek yok, forum bünyesindeki çalışmaları incelemek-logo olma vasfına sahip çalışmaların ne gibi teknik ve estetik özellikler içermesi gerektiğini araştırmak önceliğiniz olmalı...

Daha vektörel olmalı, hatları daha net ve belirgi olmalı...

Önce araştırma ,sonra uygulama yapmanız gerektiğini düşünüyorum...Tabiki şahsi fikrim..

İyi çalışmalar...

Kötü bişey demedim ki, aksine iyiye-doğruya teşvik ettiğimi düşünüyorum yada düşünüyordum...
Neyse ilerde beni anlarsınız...
İlgi gösterdiğiniz-beğendiğiniz için teşekkür ederim.

çalışmaya yorum yapmasam olmayacak değil mi? :)

Yosa anatomik olarak daha dikkatli olsaydın güzel olacaktı. Ayrıca gitara göstermiş olduğun özeni keşke insan karakterine de gösterseydin.

Üstüne düşersen çok daha güzel olacağına inanıyorum. Düşeceksin değil mi?

Anatomi konusunda hep yetersiz olduğum bir gerçek...Daha önce de Türkiye çapında yapılan bir yarışmada anatomik eksiklikler yüzünden Dereceye giremeyip ,ONUR BELGESİ ile yetinmiştim...

Bazı ressamlar sadece doğayı resmeder, bazıları sadece portre üzerine çalışır vs vs gibi durumlar olurya, sanırım ben doğacıyım, yada yeteri kadar özen göstermiyorum anatomiye...

Tabiki daha fazla üzerine düşmeliyim...

İlginiz için teşekkürler Volkan Bey...

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
bende çok beğendim_özellikle örümcek ağı çok güzel bir ayrıntı olmuş _emeğine sağlık arkadaşım_

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrikler cok güzl gzl olmus inan abi :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık güzel olmuş.tek dikkatimi çeken belden üst çok kaba orantısız olmuş kollar falan kalın olmuş ama okadrcık kusur olur:)başarılar.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında karın kasları hepimizde sorun ama :p yinede hoş

chadra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten sabır gerekiyor bunun için x)
Arka plan muhteşem zaten,harika bir görüntü oluşturmuşsun
Ellerine sağlık :)