Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ise iç sayfalar renkli olarak fiyat vermiştim.... ama siyah beyaz teklifi kabul ettiniz. ben bu işten anlamadım... ben belki biraz daha uygun fiyat verebilirdim. eklerseniz görüselim....daha önce msn vermiştim
Henüz bir teklifi kabul etmedim... yanlız kitaptaki resimleri kaldırmaya karar vedik ve 200'den 150 sayfaya düştü... bugün veya yarın size geri dönerim. Teşekkürler
ben ise iç sayfalar renkli olarak fiyat vermiştim.... ama siyah beyaz teklifi kabul ettiniz. ben bu işten anlamadım... ben belki biraz daha uygun fiyat verebilirdim. eklerseniz görüselim....daha önce msn vermiştim
Arkadaşlar çok değişik teklifler geliyor ve arada nerdeyse uçurum var benimde baskıya vermeyi düşündüğüm bir derlemem var yaklaşık 200 sayfa ve hemen hemen 150 sayfası resimden oluşuyor. Kağıdın çok kaliteli olması gerekmiyor anlaşılabilir şekilde olsun yeterli. Kapak tasarımı dahil uygun fiyat verebilecek arkadaşlardan teklif bekliyorum.