Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

1.2 Lt. Antep Fıstık Kutusu!

Guapa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok beğendim renklerin uyumu,fıstıklar çok hoş :)başarılar

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende ayne fkirdıyım!!! çok doğuru!!! :)
Babyboys, o paylaşim serbest çalişmalar için yani senin evden dışarı piyesaya çikmamalı!!!!!!! e şimdı ne olucak ben kendim tasarım için giderim bir markanın mesela kek görseli beğendım aldım kendime tasarımıma yaapıştırdım! sonra ne olucak? bence kendi çalişmanınıza piyesaya çikanları kendi görseleri kulanin, görsel yoksa çizin!!!

Arkadaşlar çok özür dileyerek, haddimi aşarak bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Kimseyi de hedef almak niyetinde değilim, ama el insaf yaa. Bu nasıl bir cümle kurmak, nasıl yazı yazmak, kendini ifade etmek (ya da edememek). Bu kadar şey yazıp ta hiç bir şey anlatamamak... Veya benim anlayışımda bir sorun var. Bu ülkenin okullarında okumadık mı? Bu memleketin insanlarıyla konuşmuyor muyuz? Lütfen Türkçemizi katletmeyelim. Allah rızası için. Bir yazıyı okumak bu kadar ızdırap çektirmemeli insana...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar çok özür dileyerek, haddimi aşarak bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Kimseyi de hedef almak niyetinde değilim, ama el insaf yaa. Bu nasıl bir cümle kurmak, nasıl yazı yazmak, kendini ifade etmek (ya da edememek). Bu kadar şey yazıp ta hiç bir şey anlatamamak... Veya benim anlayışımda bir sorun var. Bu ülkenin okullarında okumadık mı? Bu memleketin insanlarıyla konuşmuyor muyuz? Lütfen Türkçemizi katletmeyelim. Allah rızası için. Bir yazıyı okumak bu kadar ızdırap çektirmemeli insana...

YOK OKUMADIK BU ÜLKEDE!! insan yardın edebilirdı, ama süçlamaktan başka bi şey goremedım:(

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
WernerHugo, Kasta'nın yazdığı başka yazılara göz gezindirseydiniz durumu çözerdiniz...
Kasta'nın bir günahı yok, ona zaman verelim... :D

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar, bir kaç satır yukarıda Kasta adlı arkadaşımıza yabancı uyruklu olduğunu bilmediğimden, yazım ve ifade bozukluğundan dolayı bilmeden biraz fazla yüklenmiştim. Ama durumuyla ilgili herhangi bir bilgi olmadığı için kendisinin yabancı uyruklu olduğunu (benim de müneccim olmadığıma göre) bilememem sanırım normaldir. Benim tavrım normal olarak Türkçemizi katleden kendi memleket insanlarımıza tepkimin bir patlamasıydı.

Kendisinden herkesin huzurunda özür diliyorum. Hatta bir çok memleket evladına göre forumlarda iyi bir yazımı olduğunu da belirtip, kendisini şahsi gayretleriyle dilimizi bu kadar iyi öğrendiği için kutluyorum. Selamlar, saygılar.

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel bir çalışma harika olmuş ama acaba yan tarfalara koyduğun toplu fısıtk resimini üste koysaydınızda tek olanı yanlara mı koysaydınız daha mı anlam lı olurdu....ama şu halylede diyecek bişey bulamıyorum...

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar, bir kaç satır yukarıda Kasta adlı arkadaşımıza yabancı uyruklu olduğunu bilmediğimden, yazım ve ifade bozukluğundan dolayı bilmeden biraz fazla yüklenmiştim. Ama durumuyla ilgili herhangi bir bilgi olmadığı için kendisinin yabancı uyruklu olduğunu (benim de müneccim olmadığıma göre) bilememem sanırım normaldir. Benim tavrım normal olarak Türkçemizi katleden kendi memleket insanlarımıza tepkimin bir patlamasıydı.

Kendisinden herkesin huzurunda özür diliyorum. Hatta bir çok memleket evladına göre forumlarda iyi bir yazımı olduğunu da belirtip, kendisini şahsi gayretleriyle dilimizi bu kadar iyi öğrendiği için kutluyorum. Selamlar, saygılar.

Sn. Hocam hakikaten ilk mesajı okuyunca ben de sizinle aynı hislere kapıldım :) fakat işin rengini 2. mesajınızda olduğu gibi anlayınca normaldir diye düşündüm...

bende ayne fkirdıyım!!! çok doğuru!!! :)
Babyboys, o paylaşim serbest çalişmalar için yani senin evden dışarı piyesaya çikmamalı!!!!!!! e şimdı ne olucak ben kendim tasarım için giderim bir markanın mesela kek görseli beğendım aldım kendime tasarımıma yaapıştırdım! sonra ne olucak? bence kendi çalişmanınıza piyesaya çikanları kendi görseleri kulanin, görsel yoksa çizin!!!

Bence siz de o kek görselini nucat hanımın aldığı gibi, müsaadesini almak şartıyla veya ilgili imaj sitesinden ücretini ödeyerek alabilirsiniz bunda bir sakınca göremiyorum :D

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim Berguvan. Beni anlayan biri çıktığı için mutluyum. Selamlar :)

bhr26

🌱Yeni Üye🌱
çalışmanız çok güzel bendebi oto yıkamanın logosunu yapacam ama aklıma bişey gelmiyor fikir olarak yardımcı olurmusunuz

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel sade ve şık bir çalışma. Yeşil rengi biraz daha fıstık rengi mi olmalıydı acaba

Serab

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu çalışmayı çok beğendim kısaca ne olduğunu yansıtmış renk güzel fıstıklar harika eline sağlık minik bir tavsiye belki ufacık birer vektörel çizgi kullanılabilirdi.

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş ama oldukça sade

makbulecelik34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iki renk uyumu çok güsel olmuş fıstık çekti canım valla ellerine saglık yanlız ist türkiye diye yazıo ya üsteki yazıyla arasındaki boşlugu biraz arttırsan sanki daha iyi olacak kolay gelsin:)

hakan07070

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzeL oLmus eline sagLık yeni çalısmaLarını bekLiyoruz....