Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

1 Aylık Illustrator bilgisi ile PS Bilgim vardı daha önceden Logo çalışmalarım

magicsword

🌱Yeni Üye🌱
Üni 1 basım ve yayın öğrencisiyim 1 aydır illustrator dersi görmekteyim yaptığım logo çalışmalarını sizlere sunmak istedim eksiklerimi söylerseniz sevinirim...

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sunumunuzla işlerinizin görünürlüğünü mahfetmişsiniz. Kendi adıma sağlıklı bir yorum yapamayacak kadar gözü rahatsız edici.
Yeni bir sunumla logolarınızı sergilerseniz tatmin edici yorumlar alabilirsiniz.

magicsword

🌱Yeni Üye🌱
nasıl bir sunum olabilir bir fikir söylermisiniz?

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gri zemin rengi son derece şanssız bir seçim. Bir çok renginizi öldürmüş. Çalışmalarınızın okunurluğunu yok etmiş.
Neden beyaz bir zemin üzerinde denemiyorsunuzki? Sadelik her zaman en güzelidir.

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
(:)
Ehh, öncekine göre iyi.
Ama beyazdan şaşmayın.
Neden mi? En basitinden; bu kurumlara (hayali de olsa) antetli kağıt, zarf vesaire gibi beyaz zeminli işler basılması gerekecek.
O zaman karşı karşıya geleceğiniz durum için baştan tedbirinizi alıp, logo renklerinizi ona göre belirlemelisiniz.

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Semih beye katılıyorum siz aslında görselinize önem vermelisiniz arka zemin o kadar önemli değil hem beyazla çalışmanız daha mantıklı olur. Hem beyaz zemin kullanırızsanız hatalar daha çabuk ortaya çıkar ve buda sizin menfaatinize olur kolay gelsin diyorum...