Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eminmisin bunlar olduğuna... eğer öyleyse diyecek birşey yok artık. geçmiş olsun hepimize. ayrıca kültür bakanımıza da hala ulaşamadım ... artık o bana ulaşacak
Merhabalar, Benim de bir resmim bu yarışmada sergileme aldı. Fakat ne resimden ne de şartnamede bahsedilen katalok yada katılım belgesinden herhangi bir haber alamadım. Fakat asıl bomba yarışmanın resim birincisinin yaptığı çalışma. Deniz Havzalı adlı ressamın yaptığı bu resim 1. olmuş. Bu resim basılı bir haberin çekilmiş fotoğrafıdır. Asıl fiyasko ise, "Esere ve Emeğe Saygı" başlığıyla yola çıkan ve büyük bir organizasyon kuran GESAM'ın çalıntı bir fotoğrafı hiç yorum katmadan olduğu gibi tuvale aktaran bir ressama ödül vermesidir. İddiamın doğruluğunu ispat etmek için ilgili linki yazıyorum.
sağol efoja diğer sayfada olduğunu farketmemişim. Sanırım şaşkınlıktan benim de gözüm döndü. Bu arada 1. ve 2. olan resimler açılmıyor. Yükleyen arkadaştan ricam tekrar yükleyebilir mi?