Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

1. ULUSAL ESERE ve EMEĞE SAYGI YARIŞMASI

hasanacar

🌱Yeni Üye🌱
1. olan

my.php

3. olan ve en sondaki 1. olanı yeniden yukluyorum

my.php

art_design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eminmisin bunlar olduğuna... eğer öyleyse diyecek birşey yok artık. geçmiş olsun hepimize. ayrıca kültür bakanımıza da hala ulaşamadım ... artık o bana ulaşacak

kırmızıbeyaz79

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,
Benim de bir resmim bu yarışmada sergileme aldı. Fakat ne resimden ne de şartnamede bahsedilen katalok yada katılım belgesinden herhangi bir haber alamadım. Fakat asıl bomba yarışmanın resim birincisinin yaptığı çalışma. Deniz Havzalı adlı ressamın yaptığı bu resim 1. olmuş. Bu resim basılı bir haberin çekilmiş fotoğrafıdır. Asıl fiyasko ise, "Esere ve Emeğe Saygı" başlığıyla yola çıkan ve büyük bir organizasyon kuran GESAM'ın çalıntı bir fotoğrafı hiç yorum katmadan olduğu gibi tuvale aktaran bir ressama ödül vermesidir. İddiamın doğruluğunu ispat etmek için ilgili linki yazıyorum.

Türkiye'de korsan yazılım - Vikipedi

Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Saygılarımla...

art_design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başka söylenebilecek birşey yok herhalde...

kırmızıbeyaz79

🌱Yeni Üye🌱
bu siteyi anlamış değilim neden benim yorumum yazılmadı. Bu yarışma ile ilgili çok önemli bir açıklama yazmıştım üstelik

kırmızıbeyaz79

🌱Yeni Üye🌱
sağol efoja diğer sayfada olduğunu farketmemişim. Sanırım şaşkınlıktan benim de gözüm döndü. Bu arada 1. ve 2. olan resimler açılmıyor. Yükleyen arkadaştan ricam tekrar yükleyebilir mi?