Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

10 adet spor sayfası tasarımı (YENİ)

tolgilis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tlgplt.com
Daha önceki konularımdan paylaşıp tek adreste topladığım "100 adet gazete tasarımı" konulu foruma ve resimlere buradan ulaşabilirsiniz
https://www.grafikerler.net/yayinlanmis-100-gazete-tasarimi-hurriyet-medya-t129793.html

Gazete, dergi vb. tasarım ve editörlük işleriniz için ise;
https://www.grafikerler.net/profesy...-editoryal-destek-turkiye-geneli-t129085.html

adresinden iletişime geçebilirsiniz...

Olumlu olumsuz eleştirileriniz için şimdiden teşekkürler

6ZP5w.jpg

1lUPJ.jpg

1ZGP9.jpg

p9r6c.jpg

Nn4jY.jpg

pfS9Q.jpg

9kfQ.jpg

7mn6p.jpg

3oYfL.jpg

5b3VM.jpg

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Profesyonel değilim , eleştiriyel gözle de incelediğimde bir kusur bulamadım. Yazılar ve resimler çok dinamik duruyor. Ellerinize sağlık.

genc grafiker brc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genel olarak çok iyi sadece 2.sayfada ki el yazısı font hoşuma gitmedi o sayfaya ait değilmiş gibi rahatsız etti beni.Eline sağlık temiz iş.

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarılı iş çıkartmışsınız 2'nin fontu hariç..:) kolay gelsin

SufiTrance

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalarınız gerçekten çok güzel 2. Font Hakkın'da arkadaşlara katılıyorum sırıtmış sanki :)

tolgilis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tlgplt.com
2. sradaki sayfa fontu için şunu söylemeliyim sanırım;

life bir yazıydı. Haberde şampiyonluk değil, mourinho hakkında genel bir yazı olunca, daha beyaz el yazısı tarzında bir font aramıştım. klasik font, yada kırık çıkık dediğimiz türden fontlar habere gitmeyecekti.

Ancak katılıyorum size daha iyisi bulunabilirdi, okuma güçlüğü çekilebilen bir font hakikaten. Teşekkür ederim eleştirileriniz için...

kimyacirifat

🌱Yeni Üye🌱
tolga bey ben sizin tüm çalışmalarınızı indirdim . örnek olması için saklıyorum ,gerçekten maşallah bu konuda çok kabiliyetlisiniz . sizin gibi yetenek ler büyük gazetelerin 1. sayfalarını çok rahat hazırlarlar. sizinle tanışmak isterim ayrıyeten ellerinize sağlık

tolgilis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tlgplt.com
tolga bey ben sizin tüm çalışmalarınızı indirdim . örnek olması için saklıyorum ,gerçekten maşallah bu konuda çok kabiliyetlisiniz . sizin gibi yetenek ler büyük gazetelerin 1. sayfalarını çok rahat hazırlarlar. sizinle tanışmak isterim ayrıyeten ellerinize sağlık

teşekkür ederim iyi dileklerin için.