Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende öleydim ama bi baktım bu duruma gelmışim yaa günler çobuk geçiyor mesajlarda hızla artıyor emin ol 1000 degıl 2-3-4 binleri rahatlıkla aşarsız teşekkürler bu anı benımle paylaştığın için
Bende öleydim ama bi baktım bu duruma gelmışim yaa günler çobuk geçiyor mesajlarda hızla artıyor emin ol 1000 degıl 2-3-4 binleri rahatlıkla aşarsız teşekkürler bu anı benımle paylaştığın için
Ya mehmet gördünmü kocaman olduk büyüdük binleri gördük yıllar ne çobukta geçiyor 100 leri 200leri bılırdık imrenirdim 1000 lere işte o gün geldi çattı 1000 gördüm sizlerin sayesinde tabıkıde Teşekkür ederim arkadasım her beraber nıce binlere
Selim bey teşekkürler zahmet etmişsiniz ama iremin 3000. mesajını ben kutlucam..o yüzden çekilirmisiniz aradan İyrem'immm canım..3000. mesajın kutlu olsun tatlım..Nice nice nice yararlı paylaşımlaraarty:arty::kiss1::kiss1::rofl: