Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyy oyyy oyyyyy ablan kurban olsun sanaaa :kiss1::kiss1: :kiss1: Çok sağol Tunç ' çum çok mutlu ettin beni; darısı senin başına :wink: Tekrar tekrar teşekkürler :kiss1:
Nice 4000 lere mustafa bey gece gündüz demeden, gecenin 4'ünde bile forumda görsem sürekli yardım sürekli paylaşım içindesiniz... sizi bu yöndende ayrıca tebrik ediyorum!:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
Nice 4000 lere mustafa bey gece gündüz demeden, gecenin 4'ünde bile forumda görsem sürekli yardım sürekli paylaşım içindesiniz... sizi bu yöndende ayrıca tebrik ediyorum!:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
mesajlarınızı okurken gözlerim doldu, çok hoşuma gitti, insanlar burda sadece yaptıkları çalışmaları sergileyip bizim gibi acemilerin sorunlarına cevaplar vermiyormuş... çok güzel dostluklar kurulmuş, okuyunca çok özendim sizlere... 63. sayfaya gelmiş yazdıgınız mesajlarla, yeni gördüm, artık bizde yavaş yavaş ulaşmaya çalışacagız. saygılar sevgiler.
mesajlarınızı okurken gözlerim doldu, çok hoşuma gitti, insanlar burda sadece yaptıkları çalışmaları sergileyip bizim gibi acemilerin sorunlarına cevaplar vermiyormuş... çok güzel dostluklar kurulmuş, okuyunca çok özendim sizlere... 63. sayfaya gelmiş yazdıgınız mesajlarla, yeni gördüm, artık bizde yavaş yavaş ulaşmaya çalışacagız. saygılar sevgiler.
aşkolsun Mustafa Ağbi Buara sık sık giremiyordum o yüzden takip edemedim yoksa hiç atlamam biliyorsun :wink: Nice nice 1000 lere :mutluluk: arty:arty: arty: arty: arty: allah daha çok versin inşallahhhhh