Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimden geldiğince boş ve gereksiz mesaj yazmamaya çalışıyorum. Biliyorum ki, yazdığım konu durduğu sürece yazdığım mesaj da orada duracak. Bu yüzden anlık hislerle değil, gelecek zamanlarda da okunduğunda anlamlı olmasına gayret ediyorum. Peşpeşe yazıp flood yapmamaya, mesajımı düzenleyerek yazmaya çalışıyorum..
Ama yine de binden fazla mesaj kaçıvermiş klavyemden. Umarım birilerinin işine yarayacak; bazen "Acaba?" dedirtebilecek şeyler 'döktürebilmişimdir'.
Teşekkür ediyorum finfik. Benim bir suçum yok. İstemeyerek, farkında olmadan oldu.. Darısı başına..
200 ede bi güzellik yapsaydık... Neyse başka bahara ozaman görüşürüz. ya finfik amma gülüyorum senin cevaplarına artık konuları açarken önce senin cevapları araroldum dermişim )
200 ede bi güzellik yapsaydık... Neyse başka bahara ozaman görüşürüz. ya finfik amma gülüyorum senin cevaplarına artık konuları açarken önce senin cevapları araroldum dermişim )