Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aaaaaa :surprised: :surprised: :surprised: ben niye burda merhaba demişim yaaa yazdığımı bile hatırlamıyorum yaa :surprised: :surprised: Biri benim yerime mi yazdııı şifremi mi aldılar yaaa nasıl yani? :S Vallahi hiç bir şey anlamadım :S
Finfik buarada tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun
aaaaaa :surprised: :surprised: :surprised: ben niye burda merhaba demişim yaaa yazdığımı bile hatırlamıyorum yaa :surprised: :surprised: Biri benim yerime mi yazdııı şifremi mi aldılar yaaa nasıl yani? :S Vallahi hiç bir şey anlamadım :S
Finfik buarada tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun
esracım teşekkür ediyorum ben de benim için geldin sandım ama, sonra baktım ki merhabalar ben de şaşırdım.. o saatte girmediysen hemen şifreni değiş bence
esracım teşekkür ediyorum ben de benim için geldin sandım ama, sonra baktım ki merhabalar ben de şaşırdım.. o saatte girmediysen hemen şifreni değiş bence
Ya vallahi anlamadım bir şey :S Ya o saatte sitedeydim ama buraya niye merhaba diyeyimİ bla bla ya yazardım :S
Aşkoolsun şimdi gördüm 1000.mesajlardaki hareketi girdim baktım sensin Tebrik etmeden geçmiyim dedim Tebrik ediyorum arkadaşım Nice 1000 lere hep beraber