bolugrafiker
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son düzenleme:
olay güzel 1000a =binaama binayı kenara bir yerlere at bence. yada reklam yazısının icine iliştir ve sadece bir tane bina resmi olsun derim.
buna logo değilde afiş dersek daha doğru olur bolugrafiker
neden afiş desek doğru olur açarmısın?
bu logo siyeh beyaz basılması gerektiginde sonucun ne olacagını merak ediyorum
sanırım sorun yaşayabilirsiniz
casmin hanım bu logoda ortadakı bina hariç diğerleri cnc kesim olacak..öndeki siyah binalar ve arkadaki gri binalar selülozik araba boyasıyla boyanacak..1000a reklam yazısı dahil..yanı sadece ortadakı bına baskı olacak...
ne demek bu anlamadım
bu logo sadece tek bi amaç için mi hazırlandı diyorsunuz?
yok hani antetli ye felan basmanız gerektiğinde ne olacak ? cnc kesim araba boyası felan
anladıysam ne olayım
ayrıca bencede logo dışı bir çalışma bu
ve işin espirisini yakalayalım derken aşırı sığ bi çalışma yapmışsınız
bu çalışmayı tabela olark kullanacaz...gorunen bınalar dijital baskı olmıycak..0,2 mm sac cnc ile kesilecek pencereler beyaz plexi olacak ve arkadan ısıklandırılacak..biraz abarttık çalışmayı ama anlaşılmıycak bişey yazdıgımı sanmıyorum..
Ben herşeyden önce isme takıldım. Çünkü 1000a ismi birebir aynı şekilde bir başka şirket tarafından kullanılmakta. Eğer bu iki firma aynı bünyede değillerse bence sorun var.
1000A yapı,emlak vs sirketler war ama reklam olarak olmadığını biliyorum...aynı bunyede degılsek sorun nedır anlayamadım...patent mi?
1- evet isim hakları alındıysa atın çöp ebu adı
2- arkadaşlarda söylemiş bu bir tabela ise logo diyemezsiniz
not: konu taşınmıştır
İsmin "bina reklam" olmasında bir sorun yok ilk bakışda, isim haklarını düşünmezsek. Asıl sorun bina'nın 1000a şeklinde kullanılıyor olmasında. Merak ettiğim bir reklamcı olarak sizin farkınız nerede?