Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşım Bay.KLANSIZ, component kısaca ; gerekli progra içinde kullanılmak üzere hazırlanmış özel işlevleri olan yardımcı araçlardır. ve hangi program için hazırlanmışlarsa sadece o program içinde çalışırlar. arkadaşın verdiği componenetler de adobe flash için hazırlanmış componentlerdir, yani bunları kullanabilmen için senin pc de adobe flash programının kurulu olması gerekir ( adobe flash player değil). iyi günler dilerim arkadaşım
flash içerisinde componentsler zaman zaman umulmadık şekilde işi hızlandırabiliyor gerçi bazen component kullanımı dosya boyutunu arttırsada elinizin altında olmazsa olmaz olucaklarda var.
şimdi ben ihtiyacım olan bir sürü flash component indirdim. Flashı yeni öğrendim bugün bitirdim eğitimi. Başka yerden edndiğim componenetleri mevcut flash porgramımda nasıl kullancağım? yada proramımım içinde her zaman componentlerin arasına nasıl eklerim.