Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Ben Reklamciliga Yenİ Basladim Bİr Makİna Alicam Buda Seİko Olacak Bana SÖylenen 1m2 İÇİm HergÜn Makİna Calistiramassin Denİldİ Bu Dogrumu Arkadaslar
Makinenin 1m2 baskı alması günde 1 kerede olsa çalışması iyidir. Problem çıkartmaz. Ancak bazı makinelerde kafalara solvent verirler kapanırken açarkende o solventi çöpe atarlar. Bu tarz makinelerde 2 günde 1 makina çalışması iyi olur. Ancak 1m2 için kullanmam dersen o başka. Ben bazen 1m2 işlere biraz yüksek fiyat veririm. İlk açılışta boşa akan boyaların parasını ail denilirse. Yoksa 2 günde 1 açarım. Kısacası bu konuda bir problem yok...
Bu konuda rolan derim.Makine yi günlük 1m kare iş için açabilirsin ve açma maliyeti diye bişey yoktur.Çünkü bu makinelerde her açılış ve kapanışta bakım diye birşey yoktur.Ayrıca makineyi 20 gün kullanma boya kuruma kafa kuruma gibi sıkıntılar yok.Bu konuda sana istediğin bilgi ve desteği veririm.
dijital baskı makinaların kafaları çok hassastır bu yüzden hiç iş olmasa bile günde bir kere açıp bi purge alamak bile boya pıhtılaşmasını ve çökeltme yapma riskini düşürür.
Arkadaşlar ben iş olmasa dahi sabah rutin olarak makinayı çalıştırırım.
Pazar günleri kapalı kaldıgı için pazartesileri mutlaka sorun çıkarıyor.Bu yüzden maliyet bir yana makinanızı sürekli hazır ve temiz tutun derim. Özellikle xaar kafalarda
power in kapatılmamasının ne gibi bir zararı var ? bir handikapmış gibi yazmışsın. makine açık bırakılmıyor sadece elektrik anahtarı açık bırakılıyor. bir de bu makinenin metrekare maliyeti 1 doların altında diye biliyorum. sağlığada hiç bir zararı yok. maliyet hesapları yaparak baskı değil zehir üreten makineler alınmasına karşıyım.
bence açılmaz biriktirip bassan daha iyi olur zaten bekleme süresinde koruması var makinanın her açıp kapattaığındada boya ve solvent harcıyorsun. tabi işine göre değişir ama ben açamamaya çalışıyorum
power in kapatılmamasının ne gibi bir zararı var ? bir handikapmış gibi yazmışsın. makine açık bırakılmıyor sadece elektrik anahtarı açık bırakılıyor. bir de bu makinenin metrekare maliyeti 1 doların altında diye biliyorum. sağlığada hiç bir zararı yok. maliyet hesapları yaparak baskı değil zehir üreten makineler alınmasına karşıyım.
peki o meşhur power dugmesını kapatsanda olay ne olaak baksak? Ayrıca o power dugmesını kapatmamak demek makınenın belırlı perıyotlarda kendı kendısını temızleme ozellıgının aktıf kalmasına ve boyanın cope gıtmesıne yarar. Makınede olumsuz bırsey degıldır ama cok gereklı bırseyde degıldır. 1 dolar malıyet demıssın pekı ben sana bır gorsel yollasam 3x1 mesela sen sımdı bunu branda harıc 1 dolaramı cıkartacaksın? İmkansız bılıyorsun. Dielim ki bir gorsel var zemın c:100 m:100 y:100 k:100 içinde yazılar var 2 satır mesela ılk satır rengi c:100 m:100 ikinci satır rengi c:3 m:100 y:100 k:4. Şimdi sen bu baskıyı basınca 3 dolarmı harcayacaksın? Hayır!!!
Ayrıca makıne uretıcılerı bızlere ımkan sunmaz. Adamlar makıneyı yapar bizlere teslim eder. Sen malıyetım dusuk olsun dıye ne oldugu bellı olmayan boyayı kullanırsan yanı senın deyımınle zehir o operatorler ıcın sorun olur. Bunuda bılmenı ısterım. Dedıklerımı yanlıs anlama ama bu iş bu sekıldedır...
müşteriye göre değişir ii müşteriyse değer o 1 m2 bence zararıda olmaz çalıştırmanın makinanın kafası ve boyalrı kurumaz günde birkez çalıştırman ii dir