Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 adet soru.

MDNA

🌱Yeni Üye🌱
Bu fotoğrafa yönelik sorum:
Buradaki gibi bir graident nasıl yapılır? Bu kadar renk nasıl iç içe geçirilmiş?
background3y.png

Bu fotoğrafa yönelik sorum:
Burada Madonna var, bu kadının teni bu kadar düzgün değil. Fakat buradaki asıl sorum; buradaki renk efektleri nasıl verilmiş? Burada ayrı bir değişiklik var, fotoğrafın tamamını koyamıyorum çünkü müstehcen içerik. Bakın saçlarının arasında mor shadowlar var, yanaklarının oralardada onları nasıl yaparım?
adszoks.png

Benzer konular

MDNA

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop'u profesyonel olarak bilmesemde kendime yetecek kadar her şeyi biliyorum :)
Yani zaten videoysa profesyonel olmaya gerek yok :)
Teşekkürler yanıtladığınız için, +1.

Videonuzu bekliyorum. :)

tarkan0009

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anladım...sana kısaca anlatımı göndereyim ok ... göndereceğim anlatım yapacağın graident işleminin özü sen hangi rengi istersen renk kitaplığından faydalanabilirsin..metalimsi renklerde dahil..buna efekt(Leyar style) bölümünde(Gradient Ovarlay) ve diğer işlevlerden geliştirebilirsin... kolay gelsin...birde bunlarn hazırları var yüzlerce netten ara kolay bulursun ..benim bildiğim bu başka yolları varssa isteğini gören arkadaşlar yanıtlar umarım kolay gelsinhttps://youtu.be/1zBPaEVznFs

Son düzenleme:

MDNA

🌱Yeni Üye🌱
ELLERİNİZE SAĞLIK.
Gerçekten şimdi kavradım olayı, deneme yapıp burada paylaşacağım çok teşekkür ederim, tek yardımcı olan sizsiniz.

Flöresan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk Görsel için,
Photoshop Background Tutorials - YouTube
3:16 ya sardır. Renkleri verdikten sonra brush ile yeni bir katmanı boyayıp Yandaki seçeneklerden Normal modu, Overlay, Soft Ligth yapıp istediğin sonuca ulaşabilirsin.

2.görsel için

Magical Efekt kullanılmış. Google da Photoshop Action şeklinde ararsan Madonnadaki gibi bir sürü tonlama Acitonu bulup Photoshopta kullanabilirsin.