Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2. broşurum.yorumlarınıza ihtiyacım var

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu yaptıgım 2. broşur yine beceremdim galiba.. yorumlarınız cok önemli ona göre tekrar düzenlicem.:(

bsilanbisiklet561000555sb3.jpg

bsilanbisiklet234000555xr5.jpg

orjinal boyut göster şeklinde nasil ekliyrodum resimleri cok buyuk acıldı:
düzeldi..

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
çalışmanın bi izi lekesi yok özelliçe iç sayfa çok belirgin bi boşluk var bitmemiş henüz

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iz leke nedir majestic acıklarsan daha iyi olur.yada nasil yapıldgını ona göre düzelticem cunku bilmiyorum

habibe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb bence broşür çok güsel olmus renkler harika göze hoş gelio batan bişi yok :)) sadece bişi dikkatimi çekti " Eylül 2007 kadar geçerlidi " olarak kalmıs sanırım orda bi düzeltme yapman gerek veya yüklediğindede çıkmamıs olabilir ama ben yine bi hatırlatma yapim ;)

nevrez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok bos görünüyor.. karakterlerle biraz daha oynamalısın ama bariz birşey var çok boş görünüyor. Bir kac resim daha ekleyebilirsin...

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tipografi için öğrenecek çok şeyin var. 'ofset beyazı sever' mantığıyla çalışmışsın ama çok fazla boş alan var iyi dolduramamışsın yani. kolay gelsin

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir iki tane yazım hatan var düzeltmen iyi olur.
İç sayfayı çok beyaz bırakmışşsın zemini bir kaç turuncu yada farklı renkte objelerle hem doldurur hemde fona küçük hareketler katabilirsin.

Başlıkları ve bisikletlere ait marka isimleri çerçeve içine almışsın iyi güzelde, fiyatlar için kullandığın patlama yıldız şekli diğer düz hatların yanında gözü yoruyor gibi onun yerine düz hatlarıyla "satış etiketi" objesini kullansaydın üstünede fiyatları canlı bir renkle vurgulasaydın böylelikle broşürdeki genel çizgiyi devam ettirirdin...
Broşürün genelinde kullandığın turuncu rengin yanında bir de siyah kullansaydın göze daha hitap eden bir şeyler çıkardı sanırım....

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
iz leke nedir majestic acıklarsan daha iyi olur.yada nasil yapıldgını ona göre düzelticem cunku bilmiyorum

ÖRNEK
yogazone550rm0.gif

Şimdi arkadaşım bu örnekteki resim ve yazıların olmadığını düşün sadece renkler ve şekiller kalıyor yazıların nereye yazılacağı resimlerin nereye konulacağı ister istemez kendini belli ediyor biz buna leke iz yada tasarımın hattı diyoruz anlatmak istediğim buydu umarım işine yarar bunun yanı sıra benim çalışmalarımda da vardı bi iki katlamalı broşür onlarada bakabilirsin

birde çalışmanda yazı karakterlerinde değişiklikler yap bu çok fazla yazı karakteri kullan anlamında söylediğim birşey değil başlıkların bir karakter içerik yazıların bir karakter olsun ve renklerlede ayrım yaparsan çok sık işler çıkartabilirsin...

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu leke iz olayını
daha doğrusu yapılan işin adının bu olduğunu ben de bilmiyordum
teşekkürler majestic:)

Pixdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tipogafi "0"... MARKA kelimesinin altina buton stili olmamis.Majestic in gönderdigi örneklerle kiyaslarsan tasarima bastan baslayabilirsin:) öylede yap bence..3-5 bisikletten baska birsey yok ortada......Hepsi kanimca :)

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
majestic süper ya. teşekkürler..:)

tipografi bilgim yok 0 olması dogal ama öğrenilecek
1. Tipografi.
2. şu iz denen şey::)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
majestic süper ya. teşekkürler..:)

tipografi bilgim yok 0 olması dogal ama öğrenilecek
1. Tipografi.
2. şu iz denen şey::)

arkadaşım çok inançlısın seni tebrik ederim bu konuda çalışmanda hiç fena olamış gayet başarılı tabiki bir büyük olarak majestic in dedikleri doğru bu leke iz konusunu bende ilk defa duyuyorum sana da teşekkür ederim majestic bizi bir konuda daha aydınlattığın için..

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazı karakterlerim çok ince kalmış ona dikkat diğerlerini sölemişler zaten :) kolay gelsin

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb

bence hoş gözüküyo ama arka fonla oynamayı hiç düşündünmü.