Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 Renk el ilanı Moduline Kitchen Design

dolphin55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 Renk el ilanı tasarımım. Yorumlarınızı bekliyorum.

20x28elilaniak5.jpg

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel tasarım emeğine sağlık.. ustabulma kelimeside çerçeveden taşmasaymış olsaydı ayrıntı olmazdı... emeğine sağlık...

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline saglik 2 renk için güzel çalışma

dinosaur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erdalakyol.com
eline sağlık. genelde kurtarır. yukarda karışıklık var. sloganla şirket logosu dertlerini anlatamıyorlar. yukarıya sloganı daha düzgün bir şekilde atıp en alta da logoyu oturtsaydın (adresin soluna örneğin) iş tamam olacaktı. bir de sunumlarında taşırma paylarını gösterme. (göstereceksen de tam göster. üst soldaki taşırma payını yemişsin mesela.)
üstteki bir arkadaşın dediği gibi sende gelecek var. kolay gelsin.

selmaünal

🌱Yeni Üye🌱
"Bir telefonunuz yeter" sloganında degre mi verdiniz, harflerin üst kısmı silik baskı gibi duruyor..

@WES

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğinize sağlık çok hoş görünüyo

selmaünal

🌱Yeni Üye🌱
Degrade sözcüğünü benim kısaltmış olmam çok önemli bir konumudur sizin için, eleştirilere alaycı olarak cevap vermeniz size ne kazandıracakki. Bu çok basit bir grafiker savunmasıdır bizim mesleğimizde ve getirisi negatif olur....

dolphin55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlginiz için teşekkürler ama geleceğim olduğunu gören arkadaşlara dipnot : mesleği bıraktım :)

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şu usta bulma derdine son yazısı düz yazılsa daha iyi olmaz mı? Bir de o kahverengi bölüm sayfanın dışına çıktığı zaman matbaada onu halledebiliyorlar mı? Yok sa diğer yerler beyaz mı kalıyor ki bana beyaz kalıyor gibi geldi. O zaman hoş durmaz bence. Onları içeri alarak denesen nasıl olur?