Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 yıllık grafık tasarımı

kotu_kedi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar ben kırıkkale üni. de grafık tasarım okuycam ama çizimim hiç yok ama okulda bu konuda egitim vereceklerdir galiba demi:rofl: çizimim yok diye gitmemezlik yapmayım dıyorum ne dersınız

şimdiden tesekurler

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
vallla arkadaşım 2 yıllık ünide pek eğitimini vermezler yani sana belki ilk başta elips falan çizdirirler elin açılsın diye ama hocasına göre değişir orda koyarlar önüne çiz derler.ödev verirler falan ama bizde genelde sınav evde uygulamalı olrdu çizemeyen başkasına çizdirirdi sizi bilemem.

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
vallla arkadaşım 2 yıllık ünide pek eğitimini vermezler yani sana belki ilk başta elips falan çizdirirler elin açılsın diye ama hocasına göre değişir orda koyarlar önüne çiz derler.ödev verirler falan ama bizde genelde sınav evde uygulamalı olrdu çizemeyen başkasına çizdirirdi sizi bilemem.

arkadaşım hangi üniversitede eğitimizi tamamladınız bilmiyorum ama 2 yıllık deyipte geçmeyin 4 yıllık grafik mezunu öğrenciyle aynı bilgileri veriyorlar + dediğiniz gibi elips falan çizmeklede olmuyor üzgünüm arkadaşımızıda korkutmak istemiyorum fakat sırf "desen, çizim ve kompozisyon dersini yapamıyorum diyerek daha okulun ilk zamanlarında bırakıp giden çok arkadaşımız oldu bu demek olmuyo ki ben çizimin yoksa gitme yapamazsın demiyorum sadece birazda olsa elinin yatkın olması şart gerisi zaten senin azminle gelir
saygılarımla...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
olr tabi kimse anasının karnında öğrenmiyo ama tabi seninde çaba göstermen lazm.

e tabi sırf elipsle olmuyo ama benbaşlarken çizime temelinde bol bol düz yan çizgi elips küpler çizerek başladm sırf birkaç ay bunun üzerinde durursa başarır ama istemesi lazm 4yılllıktaki eğitimi bilemem tabi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kotu_kedi

🌱Yeni Üye🌱
evet çizimimm yok ama çok istiyorum bu meslegi :/

aishe_graf

🌱Yeni Üye🌱
çizmek o kadarda önemli deil bence görsellik önemli hayal gücüne güveniyorsan başarabilirsin..

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu iş için el becerisine gerek yok. Hangi mesleği seçeceğine bağlı.
Ressam olcam diyorsan o ayrı.

Sana lazım olan Tablettir. Photoshop'ta cin aliden başla mona lisaya kadar yolu var.

Netw0rkkk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Desen çizmek ögrenile bilen bir durumdur....

Her güzel şeyin bi zor yanı mutlaka vardır bol bol desen çizerek bu işi başarabilirsiniz ... tabi hayal gücüü ve görsellikte desen kadar önemli bi unsur görmek ve bakmak arasındaki farkı anlamak gerekir :iloveyou:

mpdmla

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşlar ben grafik tasarım okumak istiorum ama bu konuda napabilrim bilmiorum kurslaramı gitmem lazım..programları mı öğrenmem lazım önceden yetenek sınavları falan derken ve hiçbişey bilmioken..biraz beni aydınlatabilir misiniz bu konuda teşekkür ederim şimdiden

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım hangi üniversitede eğitimizi tamamladınız bilmiyorum ama 2 yıllık deyipte geçmeyin 4 yıllık grafik mezunu öğrenciyle aynı bilgileri veriyorlar + dediğiniz gibi elips falan çizmeklede olmuyor üzgünüm arkadaşımızıda korkutmak istemiyorum fakat sırf "desen, çizim ve kompozisyon dersini yapamıyorum diyerek daha okulun ilk zamanlarında bırakıp giden çok arkadaşımız oldu bu demek olmuyo ki ben çizimin yoksa gitme yapamazsın demiyorum sadece birazda olsa elinin yatkın olması şart gerisi zaten senin azminle gelir
saygılarımla...

ebrucuğuma katılıyorum çünkü aynı okul ve sınıf öğrencisiydik :)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑

lola1903 yani büşra arkadaşımla aynı üniversteden mezunum ona katılıyorum hocaya baglı bişiler Biz sınavlarımızı evde çizer getirirdik yani bizde durumlar böle idi üniv. ben lisede ögrendim desen çizmeyi egitimimn liseye dayanıyor onun için kendi kararına ve yetenegine kalmış bişi...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu iş için el becerisine gerek yok. Hangi mesleği seçeceğine bağlı.
Ressam olcam diyorsan o ayrı.

Sana lazım olan Tablettir. Photoshop'ta cin aliden başla mona lisaya kadar yolu var.

(Bu iş için el becerisine gerek yok)bence el becerisine gerek var gerçekten bu işte iyi olmak istiyorsan.Tamam diğelim gerek yok o derten kalıcak ve nasıl grafiker olucak sölermisin cisimleri desenle tanır cizerek tanır en azından vala düşünceniz hiç profesyonelce degil bilemiyorum...