Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:rofl: tdesigner84 'e cevaben: resimde "L" harfını eksık yazdıgımın farkına varıp duzelttım resimi zaten. "biri bir hata yapsa da hemen yüzüne vursak "anlayşından kurtuldugumuz zaman daha fazla yol alacağımız kanısındayım... tesekkurler...
:rofl: tdesigner84 'e cevaben: resimde "L" harfını eksık yazdıgımın farkına varıp duzelttım resimi zaten. "biri bir hata yapsa da hemen yüzüne vursak "anlayşından kurtuldugumuz zaman daha fazla yol alacağımız kanısındayım... tesekkurler...
Rica ederim efendim, "de" ekini de ayırmayı unutmuşsunuz bu da benden olsun. Bu konunun nice güzel konuşmalara tanıklık etmesi dileğiyle.
Not: "Biri bir hata yapsa da hemen yüzüne vursak" anlayışını hiçbir zaman benimsemedim, benimsemem de. Tanıyan bilir dil konusundaki aşırı hassasiyetimi. Yanlış yazı gördüm mü fena oluyorum. Lütfen dikkat edelim bu konuya.