Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2008TaKvİmİ(okul için yaptım eleştirilerinizi bklyrmm)

grafiker_hakan

🌱Yeni Üye🌱
Hocam Sİz KahramanmaraŞlimisiniz Bİzİm Burda Da Yavuz Selİm İlkÖĞretİm Okulu Var Dergİ Yaptik O Okula "İkİ Dİrhem Bİr Çekİrdek"

THE KING

🏅Acemi Tasarımcı🏅
takvimin aylar kısmındaki o güzelim desenlerle yukarıdaki o fotoğraf ve etrafına yerleştirdiklerin tamamen birbirinden alakasız duruyor bence biraz daha deneme yapmalısın QUOTE]
ben ce de biraz alakasız bişiy olmuş yine de çalışmalarına devam et inşallah daha iyi olur

hardeniz

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş.Beğendim.Ama link silinmiş tekrar yükleyebilirmisniz

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
takvim alt kısmı rakamları olaşan yer hoş bir çalışma...ellerinize sağılık...ama ona uygun tüm tasarım değer kalan kısmı aynı şekilde yapsaydınız daha iyi olucağına düşüniyorum...bana çok karışık geldı...ve bazı resimler anlamsız...maden okul yaptığınız bir çalışma bari okul ilgli görseller olsun...
iyi çalışmalar

Yenihat

🌱Yeni Üye🌱
Evet daha sade bir çalışma daha iyi olabilir.

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
aylar kısmı güzel olmus ama üst kısmı olmamıs okul adı çok sönük kalmıs ki okul icin yapılmıs bu takvim, yansımada sorun var biraz daha üzerinde calısıp sadelestirirseniz daha güzel olabilir emeginize sağlık

birolkeser

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umitmatbaacilik.com
Öğrencilik zamanlarımızda, bekar evinde kalırken standart bir yemek tarifimiz vardı.

Ne Bulursan Kat, Yarım Saat Kaynat.

Tarife uygun bi çalışma olmuş. Tebrikler, akşama pişirecek bişey kalmamış mutfakta.

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok fazla nesne kullanılmış bu yüzden kontarst çok fazla olmuş. öncelikle nesneleri ve renkleri azaltman gerek

TEACHOFB

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gokhancamurcu.com
kardes berbat bi çalışma olmus yazı fontun falan hiç uymamıs ve alttaki takvim kısmınıda netten indirmişsin eklenti yapmıssın altına.... ama urasman tabiki güzel bişi...

güneşhoca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardes berbat bi çalışma olmus yazı fontun falan hiç uymamıs ve alttaki takvim kısmınıda netten indirmişsin eklenti yapmıssın altına.... ama urasman tabiki güzel bişi...

eyvallah arkadaşım eleştirini beğendim. önce biraz kırmışsın sonrada moral vermişşsin
bi de şu yönden düşünün; genelde yorumlarda sadelik üzerine durulmuş, yok ne bulduysam katmıssım da resim takvim alakasızmış da falan ilan.aslında haklısınız. ama ben bu takvimleri ilköğretim öğrencilerine dağıttım bu çocuklar bunları odalarına ascaklar. takvim kısmı neyse hadi de resim de okulun veya okulla ilgili bi resmin olması çok klasik bi kere.
adamlar hergün okula geliyolar zaten bi de takvime mi koyum resmi? ben onların yerinde olsam istemezdim bu yüzden de farklı bi resim koydum.
alt kısımda ki buçlar ve doğumgünü olayına gelce onlarda çocuklara hitap ediyo büyüklere değil. dediğim gibi bu takvimi iş yerine asmıcaz .

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
okulun isminin yazdığı yazılar basit kalmış.resimdeki türk bayrağı dışında kalan kısımlar anlamsız olmuş.

casabali45

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turgutlulu.com
bence okulla ilgili bir takvime öğrenci resmi kullansaydın ya da isyah bir tahta.... sanırım daha iyi gözükürdü

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
üst kısım okul için çok alakasız ve karartıcı olmuş açıkçası. Alt kısımla konseptiniz birbirini tamamlamıyor

kenan92

🌱Yeni Üye🌱
renkler kotu olmus...onun dısında basarılı bı calışma:rofl:

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmanda gözlerim bi okul resmi aradı ama malesef..neyse çalışmada çok uğraş verdiğin belli hayırlısı artık