Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2008TaKvİmİ(okul için yaptım eleştirilerinizi bklyrmm)
takvimin aylar kısmındaki o güzelim desenlerle yukarıdaki o fotoğraf ve etrafına yerleştirdiklerin tamamen birbirinden alakasız duruyor bence biraz daha deneme yapmalısın QUOTE] ben ce de biraz alakasız bişiy olmuş yine de çalışmalarına devam et inşallah daha iyi olur
takvim alt kısmı rakamları olaşan yer hoş bir çalışma...ellerinize sağılık...ama ona uygun tüm tasarım değer kalan kısmı aynı şekilde yapsaydınız daha iyi olucağına düşüniyorum...bana çok karışık geldı...ve bazı resimler anlamsız...maden okul yaptığınız bir çalışma bari okul ilgli görseller olsun... iyi çalışmalar
aylar kısmı güzel olmus ama üst kısmı olmamıs okul adı çok sönük kalmıs ki okul icin yapılmıs bu takvim, yansımada sorun var biraz daha üzerinde calısıp sadelestirirseniz daha güzel olabilir emeginize sağlık
kardes berbat bi çalışma olmus yazı fontun falan hiç uymamıs ve alttaki takvim kısmınıda netten indirmişsin eklenti yapmıssın altına.... ama urasman tabiki güzel bişi...
kardes berbat bi çalışma olmus yazı fontun falan hiç uymamıs ve alttaki takvim kısmınıda netten indirmişsin eklenti yapmıssın altına.... ama urasman tabiki güzel bişi...
eyvallah arkadaşım eleştirini beğendim. önce biraz kırmışsın sonrada moral vermişşsin bi de şu yönden düşünün; genelde yorumlarda sadelik üzerine durulmuş, yok ne bulduysam katmıssım da resim takvim alakasızmış da falan ilan.aslında haklısınız. ama ben bu takvimleri ilköğretim öğrencilerine dağıttım bu çocuklar bunları odalarına ascaklar. takvim kısmı neyse hadi de resim de okulun veya okulla ilgili bi resmin olması çok klasik bi kere. adamlar hergün okula geliyolar zaten bi de takvime mi koyum resmi? ben onların yerinde olsam istemezdim bu yüzden de farklı bi resim koydum. alt kısımda ki buçlar ve doğumgünü olayına gelce onlarda çocuklara hitap ediyo büyüklere değil. dediğim gibi bu takvimi iş yerine asmıcaz .