Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2009 takvimi

ceyhun32

🌱Yeni Üye🌱
corel 14 kullanıyorum. corel kendi takvimini oluşturdum. ama ingilizce bunun türkçe yaması varmıdır. bilenler varmıııııııııdır.

hardworker

🌱Yeni Üye🌱
corel 14 kullanıyorum. corel kendi takvimini oluşturdum. ama ingilizce bunun türkçe yaması varmıdır. bilenler varmıııııııııdır.

visual basic hikayesine run dedikten sonra açılan pencerede language var. karşılığında english yazıyor bir sonrada new butonu var o butona bastığınızda açılan pencerede name yazan kısıma türkçe dedikten sonra aşağıda ingilizce yazan ayların karşılığını türkçe doldurursanız ve sağ tarafta da günler için aynı işlemi yapıp diller sekmesinin altında bulunan add/modify tuşundan yeni dilinizi eklemiş olursunuz. ayrıca add/modify butonunun sağında yer alan kısımdan character set kısmını türkçe seçerseniz de olası font grubu hatasını engellemiş olursunuz close dedikten sonra da yola devam edebiliyorsunuz.

bilmiyorum farkettinizmi language yazan kısmın altında weeks start diye başlayan hikayede haftanın hangi günden başlatılacağını seçebildiğiniz gibi bir yanında yer alan holdiyas butonundanda tatil günlerini yazıp işi çok daha da pratikleştirebiliyorsunuz.

umarım sağlıklı bir bilgi olmuştur aslen corel kullanıcısı değilim bi beş dakika inceledim sadece o kadar.

yusuf47

🌱Yeni Üye🌱
coreldeki takvim hazırlama sihirbazını bize söylediğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
gerçekten de mükemmel birşey. 5 dakikaday başka hiçbirşey yapmaya gerek kalmadan takvim hazırladım.
üstelik içine kendi firma bilgilerinizi veya resimlerinizi de yerleştirebilirsiniz.
tekrar çok teşekkür ederim.
sağlıcakla kalın...

canbaz18

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler sezgi şirin emeğine sağlık
zaman kazandıran bi çalışma hakkını helal et
sağol

son efe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel'in kendi takvimine güvenmenizi tavsiye etmem.. 2008 takvimi az daha benim başima iş açiyordu :)

sana katılıyorum arkadaşım hatta benim başıma bela açtı. geçenyıl müşteri bütün işi iptal ediyordu. ama çift taraflı yaptık ki nese kurtardım işi

eylulajans

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.eylulajans.com.tr

lord_burak

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana acilen masa takvimi lazım vektörel halde şimdiden ilginiz için teşekkür ederim :smile: :iloveyou:

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Corelin kendi menüleri içerisinde takvim oluşturma sihirbazı bulunuyor istediğiniz takvimi burdanda oluşturabilirsiniz.
Tools/Visual Basic/Play burada gelen pencerenin alt kısmında Macros in kısmını CalendarWizard(CalendarWizard.gsm) seçip run dediğinizde bir pencere gelir ve burdan gerekli ayarmalaarı yaparak istediğiniz gibi takvim oluşturabilirsiniz.

çok teşekkürler çok yararlı bır bılgı

Barish21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eminedmrl´isimli üyeden Alıntı
Corelin kendi menüleri içerisinde takvim oluşturma sihirbazı bulunuyor istediğiniz takvimi burdanda oluşturabilirsiniz.
Tools/Visual Basic/Play burada gelen pencerenin alt kısmında Macros in kısmını CalendarWizard(CalendarWizard.gsm) seçip run dediğinizde bir pencere gelir ve burdan gerekli ayarmalaarı yaparak istediğiniz gibi takvim oluşturabilirsiniz.

burdan girip gerekli ölçüleri vererek yapabilirsiniz..

rnabs

🌱Yeni Üye🌱
paylaşımınız için teşekkür ederim

nuray1971

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkürler. Sayende birşey daha öğrendik.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz geç lazım oldu..Teşekkürler paylaşım için.