Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2010 Takvimi çalışmam

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
kutu.png

Sanırım bu aydınlatıcı bir cevap olucaktır :)

Evet.

Karmakarışık mı olur acaba diye endişem vardı, artık yok. :)

Elinize sağlık.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelilkle illustrasyonları mesh ile yapmanı öneririm. Detaylar ve parlamalar için daha uygun olur. kimi objelerde parlamalar çok fazla, beyazdan daha iyi geçişler ve siyaha doğru giden flulaştırmalar objelerin üzerimize üzerimize gelmesini engeller. Ben çalışmadan ziyade takvimin kutu halinde sunumunu beğendim. iyi çalışmalar

regadom

🌱Yeni Üye🌱
Keşke orjinal görseller kullansaydın.. 4 renk iş görünüyor fotoğraf kullanımı daha da çekici yapabilirdi..

Eline sağlık..

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Canımcım eline,emeğine sağlık hoş bir çalışma olmuş...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Teşekkürler.

öncelilkle illustrasyonları mesh ile yapmanı öneririm. Detaylar ve parlamalar için daha uygun olur. kimi objelerde parlamalar çok fazla, beyazdan daha iyi geçişler ve siyaha doğru giden flulaştırmalar objelerin üzerimize üzerimize gelmesini engeller. Ben çalışmadan ziyade takvimin kutu halinde sunumunu beğendim. iyi çalışmalar

Fikrinize katılıyorum meshle mükemmel illustrasyonlar çıkıyor. Ancak ben bu konuda pek becerili değilim ve illustrasyonları birebir aynı olsun diye yapmadım açıkcası .. yani işin içinde yorumda olmalıydı ve geldiğim nokta bunun üzerine bu oldu. Yorum için teşekkürler.

Keşke orjinal görseller kullansaydın.. 4 renk iş görünüyor fotoğraf kullanımı daha da çekici yapabilirdi..

Eline sağlık..

Sanırım bi kaç yorum üstte yaptığım cevap sizin yorumunuzada bir cevap olabilir.

Teşşekkürler

Anlaşılan tam olarak konuyu anlatmamış olmanın çilesi bu olsa gerek. :)

Şimdi bu ödev aslında Deneysel Tasarım dersinin ödevi ancak Deneysel Tasarım Dersinin Hocası ile İllustrasyon seç. dersinin hocaları bir olduğu için. İllstrasyonu alanlar deneyseldeki konularını illistrasyonla yapmak zorundalar. Ancak illstrasyon dersini seçmeyen öğrenciler istedikleri fotograf v.b şeyleri kullanabiliyorlar. Bu yüzden illustrasyon olmak zorundalardı.

Öncelikle enstrmanların isimlerini yazdığım font takvimde kullanmış olduğum ay isimlerinin yazdığı fontla aynı bu şekilde bütünlüğü yakalamak istedim.

Enstüramanlar takvimle aynı ölçüde olmalıydılar. Çalışmanın amacı buydu zaten. Yani ikisi eşdeğer ölçülerde olmalıydı.. Aksi taktirde bu kadar iddalı kadrajlamalar yerine enstürümanların bütününü gösterecek şekilde enstürümanları küçülterekte koyabilirdim ki , tahmin edersiniz ki etkileri yok denicek kadar azalıyor.. :)

Fotograf kullanabilseydim ki inanın çok isterdim. Fotografları kendim çekmeyi tercih ederdim.

emeğine sağlık...

Teşekkürler.

Canımcım eline,emeğine sağlık hoş bir çalışma olmuş...

Teşekkürler tatlım :)