Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2010 Takvimi CDR-PNG

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok teşekkürler :)

esyarker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım tek kelimeyle süpersin tesekkürler...

gökkuşağı09

🏅Acemi Tasarımcı🏅
linklere giriyorum ama baska baska sayfalar açılıyor virüslü olabilir bence açmayın...

dhan

🌱Yeni Üye🌱
paylaşımın için teşekkürler çok iyi oldu

met78

🌱Yeni Üye🌱
kardeş çok teşekkürler güzele benziyor ama ben rar dosyasından çıkan cdr formatlarını açamıyorum bir türlü.corel 11 ve x3 yüklü ne yapmam lazım yardım edrmisiniz.

axssel

🌱Yeni Üye🌱
Allah razı olsun kardeşim tam da aradığım şey birine hediye takvim yapacaktım :)

rcb_tr

🌱Yeni Üye🌱
Aslında Corelde bu takvimleri dilediginiz gibi yapmanız mümkün kısaca anlatayım gerci böyle bir acılım olması lazım ama madem yerinde ben kısaca bir özet gecmek istedim.

Corel draw programı aynı zamanda macorlarla calıstırılabilir. Örnek olarakta bu takvimleri istediginiz yılın tarihine göre uyarlamanız mümkün.

Corel Draw programında sırası ile Tools / Visual Basic / Play sekmelerine tıklayıp macroyu acıyoruz..

Önümüze cıkan pencerede Macros is: kutucugunda CalenderWizard(CalenderWizard.gms) seçeneğini tıklıyoruz. Sonra Run diyerek takvim secenegini acıyoruz. Daha detaylı site icerisinde olması lazım ama corel derslerine bakarsanız burada neler yapabilceginizi görebilirsiniz. neyse devamını yazayım Run secenegine tıkladıgınızda burada takviminizin ne sekilde hangi dilde ve hangi background da olcanı belirtebiliyorunuz sonra Expand seçenegini tıklayıp takviminizi olusturabilirsiniz. İyi Çalışmalar

sağol dostum verdiğin bilgi için:wink: