Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel olmuş ellerine sağlık lakin çok karmaşık olmuş. ilk bakışta tam olarak birşey anlaşılmıyor. şu fontlarını bir daha gözden geçir. okunabilir olanları seç lütfen. fakat yinede iyi o kadar da kötü değil.
Sanırım göze hoş gelmeyen font seçimin olsa gerek ayrıca yerleşim bozukluğuda dikkatimi çekti ama kötü demiyorum emeğine sağlık arkadaşım kolay gelsin..
renk uyumu olmamış bana göre...font seçiminde pek iyi değil..karmaşık bir düzen oluşmuş afişte..renk uyumuna ve font seçimine dikkat edersen daha güzel bir afiş ortaya çıkabilir..
Çok karmaşık hareketli olmasını engelliyor. Dolu farklı font var yani tipografi hatan var fontlar karmaşa için değil ilgiyi yönlendirmek ve önemli olan kısmı ortaya çıkartmak için renk veya size veya şekil değişir. Sende karmaşa yaratmış okuyamadım bile bir an weekend ordan student zönk orda , ayrıca arkadaki brushlar ve imaj çok güçlü renklere sahip onlar karıştırmış, yani okunabilirlik açısındanda kötü bir tasarım . iyi günler