Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

28 Adımda Mental Patlama Efekti

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sizede ayrıca teşekkürler mehmet_xx
on dakikada çevirdiniz :))

ekremyorulmaz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ekremyorulmaz.com
valla emege saygı ilkesi herşeyden once gelir şimdi sende kimsin be kardeşim diyeninizde çıkıcaktır ama ben kendi adıma çok teşekkurederim forum kurallarına gelince evet kurallar bizler burda özgürce paylaşım yapıp bilgilerimizi ortak bir alanda buluşturabilmemiz haklısınız ama göz var nizam var bir teşekkur edilmeliydi yada eline emegine sağlık ben adıma teşekkurediyorum arkadaşım sağolasın.....

ekrem yorulmaz

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok teşekkürler özellikle de türkçe çevirim için

Emeklerinize sağlık

:artipuan:

tabula81

🌱Yeni Üye🌱
ingilizce olmasının ne eprisi var yabancı sitede bulurduk yani bunları buraya takılmamızın ne anlamı kalırdı

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ingilizce olmasının ne eprisi var yabancı sitede bulurduk yani bunları buraya takılmamızın ne anlamı kalırdı

Mesajların hepsini okuduktan sonra yorum yapsaydınız keşke...

Çünkü arkadaşlarımız türkçe çevrimini de yapmışlar :wink:

ibanezkemal

🌱Yeni Üye🌱
Sanki forumdaki herkes düzgün bir Türkçe ile konuşuyormuş gibi arkadaşa posta koyuyorsunuz.Kuralları okumadım ama ingilizce paylaşım yapılamaz diye bir kural olması çok saçma olurdu.Yalnızca yazılan şahısa ait mesajların düzgün bir Trükçe ile yazılması gerekir bence.

Bu arada paylaşımın için teşekkürler abi.İngilizce bilmeye gerek yok zaten program ingilizce biraz kurcalayınca çözülüyor kolayca. ;)

Nonewolfeft

🌱Yeni Üye🌱
Organizacja imprez

Well, I welcome you all again. After my long presence in the forum is not, I could not track down the password to your old sketch and started a new one. I'm glad that I am again with you.