Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla emege saygı ilkesi herşeyden once gelir şimdi sende kimsin be kardeşim diyeninizde çıkıcaktır ama ben kendi adıma çok teşekkurederim forum kurallarına gelince evet kurallar bizler burda özgürce paylaşım yapıp bilgilerimizi ortak bir alanda buluşturabilmemiz haklısınız ama göz var nizam var bir teşekkur edilmeliydi yada eline emegine sağlık ben adıma teşekkurediyorum arkadaşım sağolasın.....
Sanki forumdaki herkes düzgün bir Türkçe ile konuşuyormuş gibi arkadaşa posta koyuyorsunuz.Kuralları okumadım ama ingilizce paylaşım yapılamaz diye bir kural olması çok saçma olurdu.Yalnızca yazılan şahısa ait mesajların düzgün bir Trükçe ile yazılması gerekir bence.
Bu arada paylaşımın için teşekkürler abi.İngilizce bilmeye gerek yok zaten program ingilizce biraz kurcalayınca çözülüyor kolayca.
Well, I welcome you all again. After my long presence in the forum is not, I could not track down the password to your old sketch and started a new one. I'm glad that I am again with you.